jo jo, Wecko dostalo zahul, trochu jsem se chtel projet a neznal mistni "trat" tak jsem se snazil drzet zuby nechty abych vedel kam a jak ta silnice vedeElvis. píše:Hezký video KanXi... Koukám že si "babičku" pěkně prohnal. Toho Zubříka ses prostě nechtěl pustit ať to stojí, co to stojí![]()
I za sebe musím napsat, že věřím, že se příští sezonu zase na nějaký ježdění na okruhu dostaneme!tequila píše:fakt pěkný. doufam, že to někdy v příštím roce budete opakovat. Jinak kolik stálo si zajezdit na mostě?
A co ten nešťastník co se tam válel?
Zdarec, pěkné videjko!Jirka_Z píše:![]()
![]()
Tak to ma Blanka zase 1/4 roku klid, to si urcite oddechla...
![]()
Zas na druhou stranu ty tvoje 2-3 pichnuti by ti mohla dovolit dneska, kdyz jsi musel delat video... Rekni, ze se za tebe primlouvam...
![]()
![]()
Jinak u me to vyhral Zubr (kdyz pominu toho kluka vedle nas na ty Honde, ten byl vazne dobrej) a prekvapil Meda, kdyz vezmu presne jak jsi psal, motorku... tak styl atd. jako klobouk dolu, to umet ja s mym motorem tak jsem nekde uplne jinde a mozna Zubra honim, ale chce to holt jezdit a jezdit a jezdit. Ta treti jizda nevim jak pro Medu, ale pro me byla asi nejlepsi, citil jsem se nejlip, ale mozna cas byl stejnej, nebo horsi, nebo lepsi, vazne nevim, ale pocit jsem mel lepsi...
Mám docela slušnou kamerku (to si myslím já, digimagoři jako Kankx řeknou že je to shit) co jsem ji na okruhu přidělával na kapoty. Tak až bude příležitost a dostanem se zase na okruh, slibuju že ji vemu s sebou a budu jezdit za tebou a točit (pokud se tě udržím)Zubr píše:Škoda, že jsem se na okruhu viděl jen 2x a to při brzdění na cílovce a pak jeden krátký záběr v na výjezdu ze zatáčky, jinak nic.KankXi nemáš v tý kameře ještě nějaký záběry? Já se vlastně nikdy na autodromu při jízdě, ani na žádný fotce ještě neviděl. Prosím, prosím smutně koukám
.
Myslim ale že to nebylo jen tim výkonem, i když samo že taky. Ale bylo vidět jak tě v zatáčkách limitujou ty nízký vejfuky. Tam kde Zubřík v zatáčkách skoro ležel, tak tys tam jel oblouky jak pantáta, ale určitě ne proto, že bys klopit neumělKankX píše:jo jo, Wecko dostalo zahul, trochu jsem se chtel projet a neznal mistni "trat" tak jsem se snazil drzet zuby nechty abych vedel kam a jak ta silnice vedeElvis. píše:Hezký video KanXi... Koukám že si "babičku" pěkně prohnal. Toho Zubříka ses prostě nechtěl pustit ať to stojí, co to stojí![]()
...ale 50poniku na 150konu ZX9 je fakt malo, jak se zrychlily zatacky, uz byl Zubr fuc... Musim kouknout kolik mi sezralo za tech 260km, s plynem na doraz, oleje
Čau Marku, to by bylo super, tak snad to někdy klapne. Jinak si myslím, že ti neujedu ani náhodou, spíš tě budu brzdit, vím že jsi hodně zrychlil. Já toho moc v Mostě nenajezdil od té doby co jsme si tenkrát ještě s Chipem rozpůlili to ježdění na CECkách, vlastně jen dvě půl hodinovky loni a jednu na jaře, ale pršelo, tak jsme se na to vybodli. Teď v pondělí to bylo super a v každý jízdě jsem se zlepšoval, no prostě chtělo by to trénink a lepší gumy. KankX říkal, že mi v druhé jízdě změřili pár kol a dal jsem 1:58 ,škoda že mi nikdo neměřil tu třetí jízdu.marek píše:Mám docela slušnou kamerku (to si myslím já, digimagoři jako Kankx řeknou že je to shit) co jsem ji na okruhu přidělával na kapoty. Tak až bude příležitost a dostanem se zase na okruh, slibuju že ji vemu s sebou a budu jezdit za tebou a točit (pokud se tě udržím)Zubr píše:Škoda, že jsem se na okruhu viděl jen 2x a to při brzdění na cílovce a pak jeden krátký záběr v na výjezdu ze zatáčky, jinak nic.KankXi nemáš v tý kameře ještě nějaký záběry? Já se vlastně nikdy na autodromu při jízdě, ani na žádný fotce ještě neviděl. Prosím, prosím smutně koukám
.