To bys mohl Dane, rád bych Tě vidělDak-Ninja píše:Prodluž to.DoktorZRX píše:Já zatim pá-soDoktora potřebujem
Mlýnky 7.9 - 9.9 2012
Re: Mlýnky 7.9 - 9.9 2012
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Daku, prosili bychom jeden dvoulůžáček, díky
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
*62* CKC
Paráda nepojedu v neděli sám domůJana Kawa píše:Daku, prosili bychom jeden dvoulůžáček, díky

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
O.K. Od kdy do kdy?Jana Kawa píše:Daku, prosili bychom jeden dvoulůžáček, díky
Dak
CKC -015-
CKC -015-
no počkej Daku, jestli se zamlouvají pokoje, tak prosím jeden čtyřlůžkový pro nás a pro Patrika s Andreou, dík
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zamlouvat možou....Mesr píše:no počkej Daku, jestli se zamlouvají pokoje, tak prosím jeden čtyřlůžkový pro nás a pro Patrika s Andreou, dík

Dak
CKC -015-
CKC -015-
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
pátek - neděle se vším luxusemDak-Ninja píše:O.K. Od kdy do kdy?Jana Kawa píše:Daku, prosili bychom jeden dvoulůžáček, díky
Jana ZX6R 05
*62* CKC
*62* CKC
Daku,
rezervuj nám třílůžkový pokoj pro mě, Alici a Andrejku z pátku na sobotu s možností prodloužení do neděle - uvidíme, jestli se tam holkám bude líbit.
Díky, GEORG
rezervuj nám třílůžkový pokoj pro mě, Alici a Andrejku z pátku na sobotu s možností prodloužení do neděle - uvidíme, jestli se tam holkám bude líbit.
Díky, GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
tak mě tedy rezervuj dvoulžák když si to tu všichni už takhle rozebíraj
PS: jede někdo z prahy v pátek??

PS: jede někdo z prahy v pátek??
ZX-6R Ninja (05)
CKC #1405
CKC #1405
asi jošpagin píše:PS: jede někdo z prahy v pátek??

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Tilda píše:asi jošpagin píše:PS: jede někdo z prahy v pátek??
By jsme to mohli nějak spojit...
ZX-6R Ninja (05)
CKC #1405
CKC #1405
Dnes jsme navštívili RS Ječmínek. Majitelka velice vstřícná a ochotná. Pokoje jsou převážně vícelůžkové, ale je jich dost. Čekám na mail s rozmístěním pokojů a lůžek. Potom to sem dám.
Pro GEORGa s Alicí a mimi bude připraven sólo pokoj.
V jídelně je fotbálek a pingpongový stůl. Venku hřiště na volejbal nebo malý fotbal a ( hlavně asi pro Kubu) bazének. Cca 5 minut pěšky je přehrada s čistou vodou s možností koupání případně rybolovu. Fišlvercajk proto sebou. V RS je možnost zapůjčení kajaků, takže kdo se chce stát námořníkem má možnost.Myslím, že o zábavu bude postaráno.
Na pití jsem předběžně rozhodnul o Radegast desítce. Můžete se k pivu ještě vyjádřit, ale myslím, že na to nebudu brát zřetel
Majitelka nabízela jedenáctku Janáček, ale vzhledem k tomu, že se druhý den někam pojede je dle mého názoru desítka vhodnější. Jak říká můj kamarád, bývalý policista Pudil, desítku vychčíš 
Jídelní lístek dopiluju dle ankety na první straně tohoto vlákna, takže hlasujte.
Je možnost venku udělat oheň a grilovat či opékat klobásy a jiné pochutiny. Přemýšlel jsem o jedné takové druhé večeři, ale Danča měla věcnou připomínku co budeme večeřet v případě deště a co pak s naloženým masem.. Můžete vyjádřit svoje myšlenky k tomuto. Zároveň by byl potřeba aspoň mírně střízlivý dobrovolník, který by se grilování ujal a to si nejsu jistý, že by se mezi námi něco tak hrozného našlo..
Pro GEORGa s Alicí a mimi bude připraven sólo pokoj.
V jídelně je fotbálek a pingpongový stůl. Venku hřiště na volejbal nebo malý fotbal a ( hlavně asi pro Kubu) bazének. Cca 5 minut pěšky je přehrada s čistou vodou s možností koupání případně rybolovu. Fišlvercajk proto sebou. V RS je možnost zapůjčení kajaků, takže kdo se chce stát námořníkem má možnost.Myslím, že o zábavu bude postaráno.
Na pití jsem předběžně rozhodnul o Radegast desítce. Můžete se k pivu ještě vyjádřit, ale myslím, že na to nebudu brát zřetel

Jídelní lístek dopiluju dle ankety na první straně tohoto vlákna, takže hlasujte.
Je možnost venku udělat oheň a grilovat či opékat klobásy a jiné pochutiny. Přemýšlel jsem o jedné takové druhé večeři, ale Danča měla věcnou připomínku co budeme večeřet v případě deště a co pak s naloženým masem.. Můžete vyjádřit svoje myšlenky k tomuto. Zároveň by byl potřeba aspoň mírně střízlivý dobrovolník, který by se grilování ujal a to si nejsu jistý, že by se mezi námi něco tak hrozného našlo..
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
Teď se dívám, že anketa s jídlem zmizela. Takže prosím Daka, aby ji obnovil, nebo zkrátka napište co chcete jíst a já pak, zcela demokraticky samozřejmě, objednám na co budu mít chuť 

EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
Dobře Fanuši dobře Ty.
Vypadá to na fajn akcičku. S opékáním si nelam hlavu, nechte to na sobotu a když uvidíme, že bude v sobotu večer slušně, tak si každej dva špekáčky po cestě koupí. Pokud bude horší počasí, tak si necháme od vstřícné paní udělat třeba obložený talíř.
Jinak pivko je výborná volba, na Tesáku mi vážně chutnalo, i když nevím jestli 18 ks vychčím
Tvá demokratická volba večeře je mi jedno co to bude, hlavně né buchtičky s krémem
Vypadá to na fajn akcičku. S opékáním si nelam hlavu, nechte to na sobotu a když uvidíme, že bude v sobotu večer slušně, tak si každej dva špekáčky po cestě koupí. Pokud bude horší počasí, tak si necháme od vstřícné paní udělat třeba obložený talíř.
Jinak pivko je výborná volba, na Tesáku mi vážně chutnalo, i když nevím jestli 18 ks vychčím

Tvá demokratická volba večeře je mi jedno co to bude, hlavně né buchtičky s krémem

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja bych chtel buchticky s kremem ale nemuzu v hlasovani najit tu spravnou volbu, prosim o opravu...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira