Nejde nastartovat ZZR 600
-
Nejde nastartovat ZZR 600
Dobrý den,
o víkendu jsem po cestě zmokl. Po zastavení asi na 15min(motor jsem vypnul) jsem nemohl nastartovat. Motorku jsem rozeběhl a jela bez problémů. Poté co jsem vypl motor nešla nastartovat - pouze to cvakalo pod sedlem (v krabyčce co je na blatníčku s pojistky a připojený 2 kostkám s kabely).
Nevíte co by to mohlo být. Dík
o víkendu jsem po cestě zmokl. Po zastavení asi na 15min(motor jsem vypnul) jsem nemohl nastartovat. Motorku jsem rozeběhl a jela bez problémů. Poté co jsem vypl motor nešla nastartovat - pouze to cvakalo pod sedlem (v krabyčce co je na blatníčku s pojistky a připojený 2 kostkám s kabely).
Nevíte co by to mohlo být. Dík
-
Re: Nejde nastartovat ZZR 600
Jen ještě dodám je z roku 92
než budeš kupovat baterku, zkus startovat se zmačknutou spojkou, taky mi to občas udělá, a znamená to nemocnej snímač na stojánku...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
Baterku jsem kupoval novou na sezonu(zkusím ji teda nabít). Jen ke startování se spojkou, pokud ji mám zmáčklou nenastartuji(to je už od koupě). S tím snímačem od stojanu co? Při startování nebyla motorka na stojanu.
snimač na stojanu má fungovat tak, že když se rozjedeš a máš stojan dole, zdechne motorka. Startovat se zmačklou spojkou by to mělo.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
určitě bych zkontroloval pojistku pro startér a také všechny kontakty. Mám zkušenost, že při výměně baterie mi skoro vždy rupla ta 30amp pojistka pod sedadlem...
-
Všem děkuji za rady. Už je to vyřešené.
Byl to povolenej kontakt na baterce, teda aspon doufám:-). Dotáhl jsem ho a šla bez problémů nastartovat a už žádné cvakání.
Byl to povolenej kontakt na baterce, teda aspon doufám:-). Dotáhl jsem ho a šla bez problémů nastartovat a už žádné cvakání.