ZRX IV.
Re: ZRX IV.
už by to chtělo zase nějakej sraz. 

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Tak se povedlo udělat obchod, tak mam řidítka objednaný, ještě mi dali slevu na 2100... Přemýšlím i nad těma představcema, jestli dají slevu....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
To by teda sakra mohli . A nejlip zadarmo ať vydělaji všichni.

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
zdar zdar
po téměř 2letech exhumuju Rexe z pod plachty,čistím karburátory, ale zatím se nezadařilo vrátit je z5..mám dva plechy po kterých zasunu karbec mezi motor a sání.otázka 10 vteřin, ale co dál, problém mám s gumama od filtrboxu, tvrdé nejsou moc:-)
nahřál sem je fénem, ale stejne potřebuju tu gumu obtáhnout kolem pečlivě. Mám svařovací dráty, na konci rozklepnutý a ruzně zahnutý, ale trpělivosti nemám donekonečna, proto žádám zdejší ladiče, aby se pochlubili svými poznatky při tehle k.u.r.e.v.i.n.ě jakou nasazování karburátoru na ZRX opravdu JE
..napadlo mě ještě každou díru nahřát, následně vycpat (roztáhnout) a schladit, zustane otevřená a snad půjde lépe trefit, ale co s pérkama, jak půjdou ty vnitřní nasadit netuším.
v manualu sem se nic nedočetl..
mam dost du spattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
po téměř 2letech exhumuju Rexe z pod plachty,čistím karburátory, ale zatím se nezadařilo vrátit je z5..mám dva plechy po kterých zasunu karbec mezi motor a sání.otázka 10 vteřin, ale co dál, problém mám s gumama od filtrboxu, tvrdé nejsou moc:-)
nahřál sem je fénem, ale stejne potřebuju tu gumu obtáhnout kolem pečlivě. Mám svařovací dráty, na konci rozklepnutý a ruzně zahnutý, ale trpělivosti nemám donekonečna, proto žádám zdejší ladiče, aby se pochlubili svými poznatky při tehle k.u.r.e.v.i.n.ě jakou nasazování karburátoru na ZRX opravdu JE

..napadlo mě ještě každou díru nahřát, následně vycpat (roztáhnout) a schladit, zustane otevřená a snad půjde lépe trefit, ale co s pérkama, jak půjdou ty vnitřní nasadit netuším.
v manualu sem se nic nedočetl..
mam dost du spattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
Zdravim tě. Co já osobně vim. Tak jsem s tim mel stejny problem.Dulezity je zacinat uprostřed ale to asi víš.
Jinak jde to opravdu blbě. Ono se to nezdá ale ty gumy tvrdnou docela znatelně. Nemusí to tak vypadat ale
když porovnáš novo a tu co tam máš tak uvidíš že je to uplně rozdíl. Já osobně jsem koupil nové a šlo to v
pohodě.Ty staré mi tam prostě nasadit nešly.(po vychladnutí se smrskly a spadly) nakonec jsem stejně dal
KN košíky a bylo po problému. Toť moje rada.
Jinak jde to opravdu blbě. Ono se to nezdá ale ty gumy tvrdnou docela znatelně. Nemusí to tak vypadat ale
když porovnáš novo a tu co tam máš tak uvidíš že je to uplně rozdíl. Já osobně jsem koupil nové a šlo to v
pohodě.Ty staré mi tam prostě nasadit nešly.(po vychladnutí se smrskly a spadly) nakonec jsem stejně dal
KN košíky a bylo po problému. Toť moje rada.
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
díky za poznatek,snad se k němu nebudu muset uchýlit
btw ty nový ještě pořád máš?

btw ty nový ještě pořád máš?
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
ty novy za tu dobu jsou asi stejne stary,. shanel jsem je tak pred 2-3 lety.dokonce mam i jiy vypujceny od Mildy
ale vse je to vesměs stejné.
ale vse je to vesměs stejné.
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Nech ty příruby chvíli v horký vodě a krásně změknou.
Bohužel jen na "chvíli," která ovšem na montáž postačí.
Bohužel jen na "chvíli," která ovšem na montáž postačí.
CKC # 594
slavnostně prohlašuji Rexe za znovuzrozeného
diky že ste mi drželi pěsti
nakonec tea airbox ven, nahřat gum fenem, nasadit na karbec, schladit, sundat air box a nasadit(perka nechat svlečeny)nasunout karbce a dou do diry uplně samy,nasledne nasadit perka a dal už je to brnkačka..pokud ovšem nevedete palivovou hadicu spodem ale horem jako ja..takže všechno ještě jednou a palivovou hadicu pěkně protáhnout spodem..no nadherně straveny sobotni odpoledne.
pa du to projet
diky že ste mi drželi pěsti
nakonec tea airbox ven, nahřat gum fenem, nasadit na karbec, schladit, sundat air box a nasadit(perka nechat svlečeny)nasunout karbce a dou do diry uplně samy,nasledne nasadit perka a dal už je to brnkačka..pokud ovšem nevedete palivovou hadicu spodem ale horem jako ja..takže všechno ještě jednou a palivovou hadicu pěkně protáhnout spodem..no nadherně straveny sobotni odpoledne.
pa du to projet
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- DoktorZRX
- Ghostrider
Mě se taky povedla ta hadička dát spodem
A zprovozněnej rex ať slouží 

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Jenom se chci pochlubit. Volala mi policie ČR že našli mojí starou kradenou GSXR750
někde na jižní Moravě.prý je potlučená. Tak jsem zvědavej jestli mi nezůstanou oči
pro pláč. Ale když to dopadne tak to bude mazec a "strýt jak hovado"
někde na jižní Moravě.prý je potlučená. Tak jsem zvědavej jestli mi nezůstanou oči

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
LoL, a po jaké době?tequila píše:Jenom se chci pochlubit. Volala mi policie ČR že našli mojí starou kradenou GSXR750

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
minimálně mě zajímá k čemu se dostanou. rád bych si s těma zmrdama promluvil
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)