Nekresli bubaky na zed.Tilda píše:ja letos asi jezdit nebuduale pristi rok se s vama urcite nekdy svezu a na zimni srazy kam se jezdi autem taky urcite dorazim

Nekresli bubaky na zed.Tilda píše:ja letos asi jezdit nebuduale pristi rok se s vama urcite nekdy svezu a na zimni srazy kam se jezdi autem taky urcite dorazim
To je blbe. Potkame se pristi vikend.Jana Kawa píše:my můžeme v neděli
bohuzel to tak zatim vypada... ve ctvrtek jsem volal Vachulacum jak to vypada, tak mi rekl ze teda neni v dilne, ale ze snad kolega minuly tyden vyzvednul hotove bryle a melo by se uz pomalu skladat, at zavolam v patek. vcera mi rekl ze teda kolega sice jel vyzvednout hotovy bryle ale nebyly tak uplne hotovy takze je snad vyzvednou ted o vikendu a pristi tyden to SNAD stihnou poskladatHonza-Zed píše:Nekresli bubaky na zed.
Budou toho mit asi vic a nestihaj. Na jare v motoservisu zadne prekvapeni.ZRX 1984 píše:To jsme zvědavej kolik si za to řeknou.. Jsou to uličníci
Tilda píše:jak jsi napocital tech 80 metru?![]()
urcite toho maj hodne, to chapu. ale trochu mi to pripada tak ze cca 3 tydny resili jiny motorky, pak se teprv dostali k rexovi a zacali zarizovat ty bryle, coz zas chvili trva. nebyl by takovy problem prvni tyden po srovnani venovat par hodin tomu aby zaridili vyrobu bryli, pak si v klidu ty 3 tydny resit jiny motorky nez jim dorazi hotovy bryle a pak by to bylo behem par dnu hotovy komplet...
kdyby byla Skalka o tyden pozdeji tak to neresim, ale takhle me to stve, ze kvuli tomu mozna nikam nepojedu
ted hned jsem akorat vyjel na W800 do UstiJirka_Z píše:Nejel by nekdo nekam ted?