Méďa píše:Možná proto, že to tady stojí za h.......

dobře ty! Ale vážně... nemáte (nebo možná máte) ponětí jak moc v helmě začnu křičet když ji doma pulíruju bezmála deset minut a pak vyjedu a plácne mi do toho nějaký motýl nebo můra. To jsem takhle jednou vyjel od baráku... možná dva kilometry a PLEEEEEEEEEEESK taková nějaká bestie se mi rozplácla přes čtvrtinu štítu...

sem si říkal že to musel být nějaký pučmeloud (:p bonus tomu kdo ví co to je) nebo co
Od teďka vozím s sebou v kapse takové ty navlhčené kapesníky protože jak se to jednou rozplácne tak to rukavicí nesundáš za jízdy. Akorát to rozmažeš a je to ještě horší protože to okamžitě zaschne.
JO A JEŠTĚ jsem si vzpomněl. Jak to teď začalo více lítat tak to způsobuje motorkářům ještě větší problémy sekundárního rázu. To si tak jedu v pohodičce, nikde nic... a naráz dodávka přede mnou začne čistit přední sklo a samozřejmě má ostřikovače tak seřízené že jediné co je čištěno jsem já. Fakt nekecám 20 metrů za tou dodávkou sem jel a schytal sem plnou dávku směsi do ostřikovačů.... hned sem tam kopnul o rychlost níže a předjel sem ho abych nedostal ještě jednu.