Tak to je pěkný, to už jsou tři a to je už grupaDoktorZRX píše:Ze Žďáru je ještě mattBury píše:Jj viděl jsem... Jsem na vejkendy doma většinou tak to právě můžu porovnávat a volba ustájení se mě jeví jako nešťastnáJinak mám radost, že má někdo další v bydlišti ZR, což jsem si dřív nevšiml
Je ještě víc místních CKC???
SumavaCZ píše:To jsem zvědavý co ti řekne Blanka, až si přečte jak jí tituluješ.![]()
![]()
![]()
voleSumavaCZ píše:To jsem zvědavý co ti řekne Blanka, až si přečte jak jí tituluješ.![]()
![]()
![]()
Zdrahy píše:ty vole až Blanka bude číst že jsi spal s nějakou opicí, to bude teprve mazec
jj v sobotu sem ji skamosem vytahl a parada nemuzu si to vynachvalit a stim mokrem to zastak hzave neniBury píše:Tak to je pěkný, to už jsou tři a to je už grupaDoktorZRX píše:Ze Žďáru je ještě mattBury píše:Jj viděl jsem... Jsem na vejkendy doma většinou tak to právě můžu porovnávat a volba ustájení se mě jeví jako nešťastnáJinak mám radost, že má někdo další v bydlišti ZR, což jsem si dřív nevšiml
Je ještě víc místních CKC???
No tak až já něco najezdím a natrénuju třeba se někam taky odhodlám
Tady sa to střídá. Chvilku sněží a chvilku chčije........MICHALIS TSIOLAS píše:Tady od rána hustě sněží, ještě klika, že Seky poslal moravskou ohnivou vodu a mám si čím rozproudit krev a taky oslavit a ozdravit Klárku