za prve nevim co to je a za druhe me to uraziZdrahy píše:já jsem všudezdejší
helejte se co jsem našel
Re: helejte se co jsem našel
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

...........to znamená "kosmopolitní",ale my všichni stejně víme, že víš co to znamená......MARTY píše:za prve nevim co to je a za druhe me to uraziZdrahy píše:já jsem všudezdejší
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
... a myslíš přeložit ji na půl, nebo na čtvrtky?MICHALIS TSIOLAS píše:Víme, ale cca 45% slov má angličtina z řečtiny zcela prokazatelně, nicméně jsem ten odkaz dodal s tím, jak jsou obě stránky neuvěřitelně podobné a ne jako soutěž slovní zásoby. Jestli chcete přeložit nějaký článek nebo příspěvek, tak si ho vytikněte na A4 a tu pak přeložte.Zdrahy píše:Podle wikipedie angličtina aktuálně přibližně 990 000 slov, čeština 300 000 a ruština cca 500 000. Ne že by to na něco mělo vliv, průměrný člověk používá v mluveném a psaném projevu 1500 - 4000 slov, vysokoškolsky vzdělaný člověk má slovník až 8000 slov.![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
nejlepe tak aby jsi si s ni mohl dobre vytrit...misak39 píše:... a myslíš přeložit ji na půl, nebo na čtvrtky?MICHALIS TSIOLAS píše:Víme, ale cca 45% slov má angličtina z řečtiny zcela prokazatelně, nicméně jsem ten odkaz dodal s tím, jak jsou obě stránky neuvěřitelně podobné a ne jako soutěž slovní zásoby. Jestli chcete přeložit nějaký článek nebo příspěvek, tak si ho vytikněte na A4 a tu pak přeložte.Zdrahy píše:Podle wikipedie angličtina aktuálně přibližně 990 000 slov, čeština 300 000 a ruština cca 500 000. Ne že by to na něco mělo vliv, průměrný člověk používá v mluveném a psaném projevu 1500 - 4000 slov, vysokoškolsky vzdělaný člověk má slovník až 8000 slov.![]()
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
hele Michale kdy se ukazes zde v republice ceske?
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

dnes jsme se s manzelkou rozhodli, ze prijedeme 15.2., samozrejme, ze pocitam i s olejickem pro vas pro vsechny.MARTY píše:hele Michale kdy se ukazes zde v republice ceske?
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305