pošlu fotky, až se projedu... (hadičky jsou šén, tak ozkoušet a pak zazimovat).
sakra, už to zavřem! co tu řešit furt??? hadice jsou gut, vypadaj gut, efekt gut (dneska ozkoušeno!) až budu chtít "oslnit" tak si to omotám sprchovou hadicí a pak si to pudu hodit!Ladis píše:Jen takovej poznatek...
Koukal jsem na KINGovýho Rexe, kterej má taky pancířky (od úplně jiné firmy) a od pumpy to má s banjama přesně tak, jak to udělali v OK Racing - jedna rovná, druhá zahnutá, tak nevím...
vyskakovat znamena vidlicka... bezna to vec, nic zasadniho proc bys potreboval novou prevodovku...tequila píše:Já určitě. Mam pocit, že Tilda a Milda chtěli taky.Víš coSeky. Převodovka ze zzr. To bych zatim neřešil. Já tu 6 tak nutně nepotřebuju. Příznaky ? jednoduché " teď si nejsem jisty ale bud 2 neb 3 .pokud jí tam opradu nekopnu tak se občas stane že vyskočí do takové té hluché " mezi rychlosti" myslím že to bude nějakým menším opotřebením.
vzdyt tequila psal ze jeste Tilda a Milda ... to je sleva jak BrnoZRX 1984 píše:Ladis, dobrej link. Akorát bych bral abychom byli 3 a měli slevu 20 %To by nešlo zařídit??????
Jestli se do toho půjde, tak já do toho jdu jisto jistě.
Jestli občas vyskakuje, tak to jo. JInak když už bych se v tom vrtal , tak bych to zkusil s tím ZZR.
Jinak je to kawa, kvalty jdou drsněji, tak tam kopej drsněji všechny a máš to. Já taky neřadím jako na yamaze
ano ano... potvrzuji, udelali mi je presne tak jak jsem si vymyslel, byly bez problemu, kdybych chtel udelat dalsi obratil bych se zase na Ladise.Ladis píše:Kucí, pročtěte si to ZDE, jsou prověřeny od Kanxe, Choseho, Marka a Zdrahyho. V případě zájmu vyřídím - viz partneři CKC - OKRacing![]()
KankX píše:vzdyt tequila psal ze jeste Tilda a Milda ... to je sleva jak BrnoZRX 1984 píše:Ladis, dobrej link. Akorát bych bral abychom byli 3 a měli slevu 20 %To by nešlo zařídit??????
Jestli se do toho půjde, tak já do toho jdu jisto jistě.
Jestli občas vyskakuje, tak to jo. JInak když už bych se v tom vrtal , tak bych to zkusil s tím ZZR.
Jinak je to kawa, kvalty jdou drsněji, tak tam kopej drsněji všechny a máš to. Já taky neřadím jako na yamaze