Sehnal jsem je za 11tyček, to jsem nemohl nevzít

Do pátku je mám doma, hned první týden v lednu je vyzkouším v Zillertalu, tak uvidíme.
G.[/quote]
Tak to byla rychlovka, ať dobře jedou

ty ses jeste mladej capek...Georg uz dedkovati...z potrebuji prkynka dve...normalni stavZRX 1984 píše:Já nevím na lyžík jsme nestál aspoň 10 let. Do 14 od 7 let jsme jezdil docela dost a myslím že i dobře, ale pak jsem vlezl na jedno prkýnko a už jezdím jen na jednom prkýnku
Na boardu jsem jezdil 4roky, co jsem zkusil lyže a zjistil, že se na nich dá jezdit rychle do zatáčky, tak jsem podlehl lyžím.MARTY píše:ty ses jeste mladej capek...Georg uz dedkovati...z potrebuji prkynka dve...normalni stavZRX 1984 píše:Já nevím na lyžík jsme nestál aspoň 10 let. Do 14 od 7 let jsme jezdil docela dost a myslím že i dobře, ale pak jsem vlezl na jedno prkýnko a už jezdím jen na jednom prkýnku![]()
Nevím, jestli bude čas a financ. Byl jsem minulý týden na 5dní v Zillertalu, hned první týden v lednu tam jedu zas na týden a potom mám poslední týden v lednu Grossglockner (na lyžích tentokrát:) a poslední týden v březnu Tarvisio v Itálii. Takže dohromady 4x jedu letos na hory. Jestli bude chuť a peníz, tak konec února a začátek března zatím nic nemám:)Pavel ZRX píše:Tak dejme v lednu nějaký jednodenní lyžování, Semmering nebo Stuhleck.
Amphibio 12 jsem ted jezdil v Bormiu... asi budou dobre ale me se stejne lip jezdi na Blanky starych HEAD Peak Team... jsem mekota, potrebuju mekke lyzeGEORG píše:dneska jsem je po zralé úvaze koupil! Amphibio 12.Pavel ZRX píše:Georgu, kup si Elan Amphibio, novinka, je to kombinace rocker technologie a klasické hrany. Lyže jsou levá a pravá, vnitřní hrany jsou klasické konstrukce, vnější jsou v přední části u špičky podzvednutý, usnadňuje to prý zahájení oblouku. Vyzkoušej to a pak poreferuješ
Pokud tě takové lyže nezaujmou, běž do klasické komerční obřačky, např. loňský voelkl jsem viděl do 10 tis v setu.
Sehnal jsem je za 11tyček, to jsem nemohl nevzít
Do pátku je mám doma, hned první týden v lednu je vyzkouším v Zillertalu, tak uvidíme.
G.
to zase ne, je to modelovy rocnik 2010 a to uz se snad kandahar nedavalGEORG píše:Ty Blančiny lyže maji 2metry a vázko kandahar:):)
G.