Maska - Ebay - pomoc
Re: Maska - Ebay - pomoc
nicmene bestie to je a Zdrahy co napsal neni uplne k hovnu...ja sam vim co umi...neojebal bych na ni nic...smrt uz je netrpeliva ...opatrne

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
na zx jsem si uzil sve..kazdej vi...ctyrikrat...nicmene jsem ji miloval..vic nez zzr...
když už je to takové multi téma. Založil jsem Paypal, přidal kreditku, odečetli 50Kč, poslal potvrzovací kód. A co teď když náhodou něco vydražím? Musím ty peníze zaslat na ten paypal účet, nebo si to strhne sám z kreditky? Jak to funguje na Ebay, stačím že vyhraju výhru (případně odklepnu koncovou cenu) a vše už je řešeno automaticky? Dík
ZX-12R naked
Já s tím zkušenost nemám, ale žádnou automatiku bych v tom nečekal.
Čekal bych, že když něco vydražíš, tak to přes tuto službu akorát rychleji zaplatíš - příjemci se připíšou peníze velice rychle. Nabito tam budeš muset ale mít...
G
Čekal bych, že když něco vydražíš, tak to přes tuto službu akorát rychleji zaplatíš - příjemci se připíšou peníze velice rychle. Nabito tam budeš muset ale mít...
G
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
kdyz neco vydrazis, jen kliknes "zaplatit" a ono te to automaticky presmeruje na paypal, prihlasis se a ono to samo pripravi platbu, prijemce, castku a ty jen potvrdis. pokud mas s paypal sparovanou kreditku tak ti to penize automaticky strhne z ni. druha moznost je ze si na paypal nechas vygenerovat prikaz k platbe a normalnim prikazem si tam posles penize, ale to trva par dni (jako klasicky prevod)MMKS píše:když už je to takové multi téma. Založil jsem Paypal, přidal kreditku, odečetli 50Kč, poslal potvrzovací kód. A co teď když náhodou něco vydražím? Musím ty peníze zaslat na ten paypal účet, nebo si to strhne sám z kreditky? Jak to funguje na Ebay, stačím že vyhraju výhru (případně odklepnu koncovou cenu) a vše už je řešeno automaticky? Dík
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
tildo ty ses tak sikovnej kluk...uz se tesim jak mi to jednou vysvetlis a naucis me to..sam bych to nikdy nedal
to vis, leta praxe a odrikaniMARTY píše:tildo ty ses tak sikovnej kluk...
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
ať nezakládám nové téma. Prodává tady někdo na ebay? Musím prodat ty brýle a řídítka co tady taky inzeruju, ale uznávám, že český trh na ZX12 je malý a lidem se poloviční cena proti tomu, co se to prodává zdá si velká.
Radši bych to řešil přes někoho, kdo je v tom už trochu zběhlý a má nějaké ty kladné reference. Zájemce to taky radši koupí od někoho prověřeného, než s prvním prodejem. Děkuju
Radši bych to řešil přes někoho, kdo je v tom už trochu zběhlý a má nějaké ty kladné reference. Zájemce to taky radši koupí od někoho prověřeného, než s prvním prodejem. Děkuju
ZX-12R naked
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Do zahraničí je to voser, aby ti něco vzali venku, musíš mít nějaký reference a prodeje v ČR... Zkoušel jsem to 
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
jakože bez toho to vůbec nemůžeš prodat, nebo že bude problém ze strany kupujících? taky jsem chtěl na ebay hodit pár věcívolkswagen píše:Do zahraničí je to voser, aby ti něco vzali venku, musíš mít nějaký reference a prodeje v ČR... Zkoušel jsem to
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi z toho vypadlo, nejdřív musíš mít track record v ČR, pak ti dovolí prodávat ven. A to mám poměrně dost koupených věcí a 100% pozitivní feedback od prodejců.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
dávám to sem, abych nezakládal nové vlákno, maska na kafáče:
polož woko

je to cena jenom za kapli na světlo, v kuse se singlsedlem je to na kafáče luxusní sestava.
polož woko

je to cena jenom za kapli na světlo, v kuse se singlsedlem je to na kafáče luxusní sestava.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______