Maska - Ebay - pomoc
- Kuba
- Ghostrider
Re: Maska - Ebay - pomoc
ABE je označení toho plastu ze kterého to je a homologaci to nemáMMKS píše:prodejce mě k masce odpověděl toto "Hallo, habe leider keine Papiere dabei, ABE auch nicht, kann es aber in dir tschechischen Republik liefern."
Chápu to dobře, že nemá homologaci? Nevím co je to ABE a strejda Google taky nenapověděl.
4 Marty https://www.paypal.com/cz
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
da se ten eBay a paypal koupit v setu? v marketu?
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
neda, problem je ze to oboje koupis jen na ebay. a abys to koupil tak potrebujes paypal, takze proste zacarovanej kruhMARTY píše:da se ten eBay a paypal koupit v setu? v marketu?

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
kua tak jak to poridim ??? v kawasaki ???ja bych tak strasne rad koupil mkonecne neco v cizine...jezisi jak se to dela...poradte abych to mohl mit
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Kuba
- Ghostrider
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
no za 20€ toho moc s homologací neseženeš
smiř se s tím, že buď koupíš levně a bude to nehomologovanej aušus, nebo si připlatíš a bude to mít E v kroužku..

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Ahoj, moc nesleduji tuto diskuzi, ale pokud jde o "dodelani" E-cek na svetlomety tak v tom nevidim moc velky problem. Dají se "vypalit" laserem. Staci zjistit, co "tam ma plus minus byt". Z.
Vice klidne v PM nebo po telefonu, ale za po Silvestru, ted uz nebudu ve firme.
Vice klidne v PM nebo po telefonu, ale za po Silvestru, ted uz nebudu ve firme.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
a kdo říkal 20E?Zdrahy píše:no za 20€ toho moc s homologací neseženešsmiř se s tím, že buď koupíš levně a bude to nehomologovanej aušus, nebo si připlatíš a bude to mít E v kroužku..

4 Z. dík, je to taky varianta, ale co jsem se tak sledoval, tak masky s homologací mají většinou klasické např. H4 žárovky, zatímco ty nehomologované mají jen nějaké ty diodové světla na 12V. Já nechci jen schválený, ale i funkční světlomet, aby pak když někdy pojedu večer neskončil ve škarpě.

ZX-12R naked
No vycházel jsem, z ceny té aukce co jsi nahodil.. vím že je to o penězích. Přiznám se ale než bych šel touhle cestou a stavěl něco jen aby to bylo co nejlevnější, vykašlal bych se na to. Jsou věci který nejdou dohromady - třeba 200 koňová motorka a přestavba na koleni s co nejmenšími náklady. Mám rodinu, hypotéku, dost lidí na kterých mi záleží a riskovat na něčem takovým život - do toho bych prostě nešel..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
Jasně Milane. Kdyby něco tak víš ... však víš. Souhlasím, že funkční světlomet je u motorek k nezapalcení. Ostatně to platí i pro auta.MMKS píše:a kdo říkal 20E?Zdrahy píše:no za 20€ toho moc s homologací neseženešsmiř se s tím, že buď koupíš levně a bude to nehomologovanej aušus, nebo si připlatíš a bude to mít E v kroužku..
Pokud nic jiného nenajdu, tak mám vyhlídlou masku s homologací za 3300Kč. Jsme hold trapný a před tím, než uvalím pro někoho tak nicotnou částku hledám další alternativy.
4 Z. dík, je to taky varianta, ale co jsem se tak sledoval, tak masky s homologací mají většinou klasické např. H4 žárovky, zatímco ty nehomologované mají jen nějaké ty diodové světla na 12V. Já nechci jen schválený, ale i funkční světlomet, aby pak když někdy pojedu večer neskončil ve škarpě.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Je to aukce a já nečekal, že se to na ní zastaví, zbývaly nějaké 2 dny do konce. Nepřipadá mi, že bych tam na něčem nepatřičném šetřil. Blinkry nedávám mini, ale originál velké, řidítka i brýle set co je na motorku přímo určený. Do brzd, motoru a podvozku se nemontuje a zbytek je podle mě jen optika. Spíš si myslím, že pro mě bude bezpečnější když se neschovám za kapotáž a bude mě brzdit větr. Až skončím s tím "nakoleně" tak ji vezu do servisu, aby mě vše zkontroloval a dal dokupy motor atd.
Nechci tuto debatu v tomto směru dál rozebírat, protože tady tak trošku platí "sytý hladovému nevěří" (viz např švára a jeho dotazy, zda by nebylo lepší vzít novou na leasing). Na mašinu v cajku bych nikdy nenašetřil a půjčka je v této době dost riziko. Mě takto stačí, že ji mám v garáži a pomalinku si ji dávám k obrazu svému. I kdyby to mělo trvat 2 roky, tak už ji mám....
Nechci tuto debatu v tomto směru dál rozebírat, protože tady tak trošku platí "sytý hladovému nevěří" (viz např švára a jeho dotazy, zda by nebylo lepší vzít novou na leasing). Na mašinu v cajku bych nikdy nenašetřil a půjčka je v této době dost riziko. Mě takto stačí, že ji mám v garáži a pomalinku si ji dávám k obrazu svému. I kdyby to mělo trvat 2 roky, tak už ji mám....
ZX-12R naked
Věř že ti držím palce.
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209