Maska - Ebay - pomoc
Maska - Ebay - pomoc
Nemůžu furt najít nějakou rozumnou masku se světlem, tak to zkouším i na ebay. Mohl by mě prosím někdo kdyžtak pomoc s vydražení (prachy na účet předem u známých není samozřejmě problém).
Našel jsem třeba celkem zajímavou tuto http://www.ebay.at/itm/Lampenmaske-Sche ... b0a38#shId . Ale nikde jsem nenašel jestli má homologaci, jestli zasílá i do čr apod. Rozumí někdo po germánsky? Google translator s tím má problém, protože stránka je rozdělená na několik samostatných rámců.
Dík.
A pokud má někdo tip, tak sem s ním
Našel jsem třeba celkem zajímavou tuto http://www.ebay.at/itm/Lampenmaske-Sche ... b0a38#shId . Ale nikde jsem nenašel jestli má homologaci, jestli zasílá i do čr apod. Rozumí někdo po germánsky? Google translator s tím má problém, protože stránka je rozdělená na několik samostatných rámců.
Dík.
A pokud má někdo tip, tak sem s ním
ZX-12R naked
Re: Maska - Ebay - pomoc
už jsem se dokopal udělat si účet na ebay, ale na Paypal si netroufám. Našel jsem nějaké návody, ty jsou ale neaktuální. Dostal jsem se až do kroku, kdy po mě chtějí zaslání nějakých peněz na účet, ale já nevím, jestli je to jen nějaká malá částka k ověření účtu (něco takového jsem dřív četl) nebo nějaká částka přímo k platbě přes Paypal, což se mě zdá divné.
ZX-12R naked
o homologaci jsem nic nenasel (ale nemecky rozumim jen trochu tak to neznamena ze to tam nepiseMMKS píše:Ale nikde jsem nenašel jestli má homologaci, jestli zasílá i do čr apod

jinak ta platba na paypal je snad opravdu overeni uctu, je to snad kilo nebo tak nejak
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
Dík. Psal jsem mu přes překladač dotaz, tak uvidíme. S tím Paypalem je to ostuda, že to nemám ještě zřízené 

ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To nic, začátky jsou těžké... je to jen asi cca 50Kč ověřovací obnos na Paypal...MMKS píše:Dík. Psal jsem mu přes překladač dotaz, tak uvidíme. S tím Paypalem je to ostuda, že to nemám ještě zřízené
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
no zkusím to přes kartu. Teď jsme ji změnil oprávnění na platbu přes internet a zítra by měla být ready. Přihazovat zatím nebudu, nerad bych pak měl nějaké problémy s tím, že mě nefunguje paypal.
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chceš, budu Ti nápomocen... kdybys to nerozchodil! Dneska Ti zavolám...MMKS píše:no zkusím to přes kartu. Teď jsme ji změnil oprávnění na platbu přes internet a zítra by měla být ready. Přihazovat zatím nebudu, nerad bych pak měl nějaké problémy s tím, že mě nefunguje paypal.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
ja tomu ze zacatku moc neduveroval a nechtelo se mi propojit paypal s uctem a kartou, ale v bance mi nabidli druhy ucet, tak ho pouzivam na ebay a nakupy na netuMMKS píše:S tím Paypalem je to ostuda, že to nemám ještě zřízené

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
prosim co je to ten paypal ?
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jestli dobře chápu tak ověřený prostředník mezi tebou a prodejcem. Takže ty neuvádíš svoje bankovní údaje a údaje karty nějakému prodavači ale jen Paypalu, který mu ty prachy přepošle.
ZX-12R naked
a kde se to da kupit?
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
na Ebay, ale musis mit Paypal abys za to mohl zaplatitMARTY píše:a kde se to da kupit?

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
prodejce mě k masce odpověděl toto "Hallo, habe leider keine Papiere dabei, ABE auch nicht, kann es aber in dir tschechischen Republik liefern."
Chápu to dobře, že nemá homologaci? Nevím co je to ABE a strejda Google taky nenapověděl.
4 Marty https://www.paypal.com/cz
Chápu to dobře, že nemá homologaci? Nevím co je to ABE a strejda Google taky nenapověděl.
ZX-12R naked
...Evropské homologační směrnice TÜV/ABE... homologační píčoviny pro auto/moto díly a doplňkyMMKS píše:prodejce mě k masce odpověděl toto "Hallo, habe leider keine Papiere dabei, ABE auch nicht, kann es aber in dir tschechischen Republik liefern."

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*