ZRX IV.
Re: ZRX IV.
Taky bys se mohl někdy ukázat aspoň na kafčo což?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
a klidně i bez krosky------------ZRX 1984 píše:Taky bys se mohl někdy ukázat aspoň na kafčo což?

ZX9R ninja - macíček
peknej rexik konecne k svetu vypadajici
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
mě to neva.. konečně motorka
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To jsem rád, že se ti zase líbí pořádný motorkyMARTY píše:peknej rexik konecne k svetu vypadajici

ZRX 1200 R
Pavel ZRX píše:To jsem rád, že se ti zase líbí pořádný motorkyMARTY píše:peknej rexik konecne k svetu vypadajici
uz to neresim...meplivu...neresim motorky s dusi...a srdcem...
edit: ja sam mam stale jeste skvelou motorku...mam rad tu svou a neresim kvalitu toho co nevlastnim...jen mala smula ze rexe jsem jezdil uz nekolikrat...presto uz neresim.

-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem nikdy na ničem rychlejším než na rexovi neseděl, tak ani nevím, jak jedou skvělý motorkyMARTY píše:Pavel ZRX píše:To jsem rád, že se ti zase líbí pořádný motorkyMARTY píše:peknej rexik konecne k svetu vypadajici
edit: ja sam mam stale jeste skvelou motorku...mam rad tu svou a neresim kvalitu toho co nevlastnim...jen mala smula ze rexe jsem jezdil uz nekolikrat...presto uz neresim.![]()

ZRX 1200 R
edit: ja sam mam stale jeste skvelou motorku...mam rad tu svou a neresim kvalitu toho co nevlastnim...jen mala smula ze rexe jsem jezdil uz nekolikrat...presto uz neresim.
[/quote]
Já jsem nikdy na ničem rychlejším než na rexovi neseděl, tak ani nevím, jak jedou skvělý motorky
[/quote]
ona i lip zataci a to ze jede omnoho rychleji je jen pozlatko...nedelej kravu...sam dobre vis ze riditka dole ti byly zakazany a misto rexe bylo v planu i neco jineho...mam pamet velmi dobrou...

Já jsem nikdy na ničem rychlejším než na rexovi neseděl, tak ani nevím, jak jedou skvělý motorky

ona i lip zataci a to ze jede omnoho rychleji je jen pozlatko...nedelej kravu...sam dobre vis ze riditka dole ti byly zakazany a misto rexe bylo v planu i neco jineho...mam pamet velmi dobrou...

-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem nikdy na ničem rychlejším než na rexovi neseděl, tak ani nevím, jak jedou skvělý motorkyMARTY píše:uz to neresim...meplivu...neresim motorky s dusi...a srdcem...
edit: ja sam mam stale jeste skvelou motorku...mam rad tu svou a neresim kvalitu toho co nevlastnim...jen mala smula ze rexe jsem jezdil uz nekolikrat...presto uz neresim.![]()

Jasný, řídítka dole mám zakázaný, na to jsem zapoměl. Až budu pořizovat tu skvělou motorku, dám na ni řídítka ze SOBI 20

ZRX 1200 R
Jasný, řídítka dole mám zakázaný, na to jsem zapoměl. Až budu pořizovat tu skvělou motorku, dám na ni řídítka ze SOBI 20
[/quote]
tak jo udelej jak myslis...treba z mustanga...zadny problem...kazdeho vec jak zbastli nabastli motorku...je prece jen jeho ne ???me je to sumak...fakt

tak jo udelej jak myslis...treba z mustanga...zadny problem...kazdeho vec jak zbastli nabastli motorku...je prece jen jeho ne ???me je to sumak...fakt
Dobře se to tady rozhejbalo, konečně aspoň debata 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909