dneska jsem se nasral na svět a na sebe taky. Byl jsem si konečně pro zavařené díly a ceny 1700Kč

. Hlavně když jsem se ptal, kolik to bude stát, ať vím, jestli se to neoplatí najít v bazaru, tak na mě čuměl jak na blba, když jsem řekl, aby to nestálo přes litr.
Jenže je to rodinný podnik, otec dělá chladiče, syn plasty no a mě to přebíral otec, který o tom ví prd a to jsem zase nevěděl já. Uznávám, že práce moc pěkná, musel tam spoustu věcí dodělat atd. ale kdybych se na to vysral a koupil to v laminu, nebo v bazaru, tak mě možná ještě zbyde.
Stejně tak ty ovladače co dávám v bazaru. Byl to nějaký starý fotr, který se nemohl dokopat mě poslat fotky, jestli je to shodný ovladač. Tak jsem mu poslal co potřebuju, on se mrkl a volá, že je to v podstatě to samé. No ten pojem bereme každný jinak, takže to u něj znamenalo, že jsou to levé ovladače z Kawy. Původně jsem si říkal, že sere pes, že je tam hodím, protože konektory jsou stejné, ale pak jsem radši vzal od kamoše ovladače z Hondy, protože vypadají líp (ne stav jen design) a předělám konektory. A takto kačku po kačce to letí nahoru. Nejvíc mě dostávají 3,14čovinky, se kterýma člověk ani nepočítá. Jako např. štelovací šroub na spojku (200Kč, v Kawě 600

) a jaký byl problém ho sehnat, objímka na levé zrcátko a ojeb od výrobce, kdy půlená, která by šla dát na objímku od spojkové páčky stojí 2x tolik co celá. atd. atd. atd.
Sry. musel jsem si někde postěžovat.