Mám sundaný třmeny z kwakiny (šedý Tokico) a přemýšlím, že bych je nechal opískovat a pak je hodit do zlatý barvy jako má ta kwakina na obrázku nahoře v levo. Je taková barva a jesli jo jakej je její kod? Díky všem

OkBOB píše:Sorry ze OT, ale možná by stálo za zamyšlení omezit "úchylárny" v podpisech... Neber to osobně.
Musí se eloxovat? Dejme tomu že mám třmen očištěnej, odmaštěnej atd. tak si vemu spray s barvou (mimochodem je to tahle http://www.hrpworld.com/index.cfm?form_ ... on=product) a nanesu vrstvy, nechám uschnout a je to...to bude stačit ne? Stejně je mi jasný že to opadne za rok...KankX píše:nevim jak s barvou, ale vsechny trmeny na motorkach co jsem mel byly eloxovany (hlinik), zadna barva, takze ocistit / opiskovat (otazka aby to ten hlinik moc neponicico) a pak je nechat eloxovat do barvy kterou chces...
To zas ne, spíš záleží jak kvalitní je ta barva...Dargas píše:ukápne na to brzdovka a jde to dolu si myslim....
Jinak když si nasereš barvu aj tam kde nemá byt (brzd. válce, těsnění atd.) tak si radši přikup brzdící padák. Co neubrzdíš, neukecáš!ZRX 1984 píše:Brzdovka sežere všechno i trávník...
Takový vemeno nejsemDak-Ninja píše:Jinak když si nasereš barvu aj tam kde nemá byt (brzd. válce, těsnění atd.) tak si radši přikup brzdící padák. Co neubrzdíš, neukecáš!ZRX 1984 píše:Brzdovka sežere všechno i trávník...
Neříkám že si......... Ale pozorně sa podívaj na povrch třmenů. Je mastný a odmastit ho nebude sranda. A ikdyž ho perfektně odmatíš, tak na tu barvu co tam je budeš moset nanést mezivrstvu aby tam chatla ta barva kerou tam chceš. Ale jelikož je třmen nechráněný (voda, prach, kaménky, větr atd.) tak ti ta barva půjde zachvílu do pryč. Navíc se to šecko hřeje, proč by sa jinak dávala lepší brzdovka a pancéřaky, takže s normální barvou taky moc nepochodíš. Pokud to ale máš rozdělané, tak to daj nejakému lakýrníkovi kerý to umí. Neříkám že to nejde, ale stým kotel práce. Takže pokud nemáš barvu olezlou, tak bych sa na to............... a z vysoka.W1dowMakeR píše:Takový vemeno nejsemDak-Ninja píše:Jinak když si nasereš barvu aj tam kde nemá byt (brzd. válce, těsnění atd.) tak si radši přikup brzdící padák. Co neubrzdíš, neukecáš!ZRX 1984 píše:Brzdovka sežere všechno i trávník...
![]()