ZX 6RR 2004, nemá výkon
ZX 6RR 2004, nemá výkon
Zdarte lidi, stala se mi nemilá věc a to že mi ta moje ztratila výkon, hledal jsem ho ale nenašel. Nyní maximálka 200-210, líná je a otáčky jdou max do 11000 při jízdě, na volno letí do omezovače hned. Nemám představu čím to může být. Zkoušel jsem tam dát staré svíčky ale je to úplně stejné. Střílí občas do výfuku a zdá se mi že mám nižší spotřebu(zřejmě tam jde málo benzínu). Asi to začalo dělat od té doby co jsem s ní trochu upadnul(ale to jsi nejsem zas tak jistý). Nemáte někdo tip? Díky moc a zdarte.
ZX6RR 2004, zeleňoučká
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZX 6RR 2004, nemá výkon
Hadičky podtlaků, rozhozené karbce, podfukování přírub karbců, sání...?pinot píše:Zdarte lidi, stala se mi nemilá věc a to že mi ta moje ztratila výkon, hledal jsem ho ale nenašel. Nyní maximálka 200-210, líná je a otáčky jdou max do 11000 při jízdě, na volno letí do omezovače hned. Nemám představu čím to může být. Zkoušel jsem tam dát staré svíčky ale je to úplně stejné. Střílí občas do výfuku a zdá se mi že mám nižší spotřebu(zřejmě tam jde málo benzínu). Asi to začalo dělat od té doby co jsem s ní trochu upadnul(ale to jsi nejsem zas tak jistý). Nemáte někdo tip? Díky moc a zdarte.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
jj, v poho.
Ono to bude něco v elektronice, myslel jsem že měl třeba někdo stejný problém. Už to mám domluvené že navštívím servis
I když při představě cen dílů na kawu(to platí asi pro všechny japonce a vlastně všechny motky-daň z přepychu) se mi do toho moc nehce ale nedá se svítit tohle si člověk doma prostě neopraví-zlatej fichtl 

ZX6RR 2004, zeleňoučká