dufam ze to neostane len pri nom

Minule mlynky boli vazne super, az by som povedal ze sme to tam s tou naladou prehnali

Mam-e v plane na ne ist aj tento rok.
Balim kufry a jedu...spit 40 píše:Kdo další do chaty ?
*Pat* píše:no my taky pravděpodobně asi jen pá +so. ( děti 2 dny bez jídla a pití nevydrží )
JE TO POUZE PRO JEJICH DOBRO !! , lepší když si na to zvyknout teď než kdyby jsme jim pomalu začali snižovat příděly jak poporostou.marek píše:*Pat* píše:no my taky pravděpodobně asi jen pá +so. ( děti 2 dny bez jídla a pití nevydrží )![]()
Ty vole, ty abys měl na chlast na srazu tak nekoupíš dva dny děckám jídlo
![]()
Tak to je fakt drsný
![]()
![]()
Bohužel se letos této vypečené akcičky nemůžu zůčastnit. Mrzí mně to tím víc, že tu loňskou si z nějakého záhadného důvodu moc nepamatuju.
Kubo ,kdyby ses na tu první stranu podíval tak bys viděl že už jsi tam asi tři dny napsaný ...Kuba píše:chce to nějakou sestavu na první stránku, ať vím zda můžu s chatkou počítat
tak jsem se nekouknul no, o to hezčí je to překvapeníspit 40 píše:Kubo ,kdyby ses na tu první stranu podíval tak bys viděl že už jsi tam asi tři dny napsaný ...Kuba píše:chce to nějakou sestavu na první stránku, ať vím zda můžu s chatkou počítat
PS: no nevím po kolika jsou chatky , tak to Maro nějak rozděl.spit 40 píše:Super ,takže pokud dobře počítám chatky jsou obsazenýDíky
já to zkusím místo tebe, ale jen pá-so.*Pat* píše:Tak se slozou v oku , bohužel hlásím , že nedojedeme.Tzn že 2 místa v chatce jsou volné.