radi by sme Vás pozvali a opäť videli na našej tohtoročnej akcii v Novej Bani - 3. Kawasakiclub weekend.
Pridávam plagát a link na nás web.
Budeme radi, ak prídete a spoločne si užijeme túto akciu

no tak to by bylo super*Pat* píše:HMM, to by jsme se mohli domluvit co ??
já tam nechal loni spojku, nic dalšího si nepamatuju.......ty máš nějaké foto?*Pat* píše:to kanx : ani na skok ??![]()
jo nějak to vymyslíme , ale nahej jezdit nebudu mám faldičky. Na to máme Maru ( jsem dnes kontroloval fotky z loňska a moc mu to slušelo)
Nebyl , ale nahoře je link , tak jsem to trošku prosondoval.Kuba píše:já tam nechal loni spojku, nic dalšího si nepamatuju.......ty máš nějaké foto?*Pat* píše:to kanx : ani na skok ??![]()
jo nějak to vymyslíme , ale nahej jezdit nebudu mám faldičky. Na to máme Maru ( jsem dnes kontroloval fotky z loňska a moc mu to slušelo)
ty jsi tam byl taky?
no to se nedivim, měljs ji pěknou, obvzláště, když jsi si připaloval od svodů.Kuba píše:já tam nechal loni spojku, nic dalšího si nepamatuju.......ty máš nějaké foto?*Pat* píše:to kanx : ani na skok ??![]()
ty jsi tam byl taky?