4 Milda: kluci Weckari by jeli i svizneji, ale Vita zajizdel a KanX jel ve dvou. Pekne kochaci tempo. Jen cestou na Jested nas to s Elvisem trosku bralo.... klasika.

2. CKC motorkář se nekonal nebo se schovával mimo objektiv?KankX píše:...v Havlickove Brode budou mezi 13-14 cekat dalsi dva CKC motorkari...
jak to ze se nekonal??? v Havlickove Brode cekala Blanka, ve 12:40 jsem dorazil ja a jako posledni prijel Marty... vic jsem neslibovalLadis píše:2. CKC motorkář se nekonal nebo se schovával mimo objektiv?KankX píše:...v Havlickove Brode budou mezi 13-14 cekat dalsi dva CKC motorkari...
Dobrej chyták...nečekal jsem, že si dáváš sraz i s Blankou!KankX píše:jak to ze se nekonal??? v Havlickove Brode cekala Blanka, ve 12:40 jsem dorazil ja a jako posledni prijel Marty... vic jsem neslibovalLadis píše:2. CKC motorkář se nekonal nebo se schovával mimo objektiv?KankX píše:...v Havlickove Brode budou mezi 13-14 cekat dalsi dva CKC motorkari...
zadnej chytak... jezdim si sam a Blanka se stara o deti, tentokrat ja jel DO HB z Teplic a Blanka ze Zdaru a Marty kupodivu z BrnaLadis píše:Dobrej chyták...nečekal jsem, že si dáváš sraz i s Blankou!
prave ze uchvatilo, ale nelibilo se mu ze ho pri tom slintani nekdo nachytal i s fotakem a mohl by tim ztratit svuj racing imageZRX 1984 píše:Mártyho Wéčko asi moc neuchvátilo
KankX píše:prave ze uchvatilo, ale nelibilo se mu ze ho pri tom slintani nekdo nachytal i s fotakem a mohl by tim ztratit svuj racing imageZRX 1984 píše:Mártyho Wéčko asi moc neuchvátilo