Zítra v 17.°° hod. od Moto-travel, stav se dřív na kafčomexi píše:Tak jedete někdo z Frýdlantu? A pokud ne, jede někdo z vás z toho směru? Já že bych se přidala, ať tam pak nebloudím

Zítra v 17.°° hod. od Moto-travel, stav se dřív na kafčomexi píše:Tak jedete někdo z Frýdlantu? A pokud ne, jede někdo z vás z toho směru? Já že bych se přidala, ať tam pak nebloudím
A ze jsi to tu nenahodil ze zabloudis do techto koncin,,markan píše:Chtěl jsem dneska, ale počasí na prdmj. byl jsem se projet v neděli, když jste to tu tak pěkně přejmenovali, tak jsem to vzal po trase Frýdlant n.O., Čeladná, NJ, OV a okolí, ale nikdo známej ...
![]()
markan píše:Chtěl jsem dneska, ale počasí na prdmj. byl jsem se projet v neděli, když jste to tu tak pěkně přejmenovali, tak jsem to vzal po trase Frýdlant n.O., Čeladná, NJ, OV a okolí, ale nikdo známej ...
![]()
Když to jsou takové náhodné vyjížďky, rozhodnu se a za 20 min. jedutomson píše:A ze jsi to tu nenahodil ze zabloudis do techto koncin,,markan píše:Chtěl jsem dneska, ale počasí na prdmj. byl jsem se projet v neděli, když jste to tu tak pěkně přejmenovali, tak jsem to vzal po trase Frýdlant n.O., Čeladná, NJ, OV a okolí, ale nikdo známej ...
![]()
Tak všecko zrušitmexi píše:markan píše:Chtěl jsem dneska, ale počasí na prdmj. byl jsem se projet v neděli, když jste to tu tak pěkně přejmenovali, tak jsem to vzal po trase Frýdlant n.O., Čeladná, NJ, OV a okolí, ale nikdo známej ...
![]()
Tak vzhledem k tomu, že mám ode dneška týden volno, tak s lepším počasím nepočítej
. Asi to mám předplecené nebo co, já nevím. A to jsem chtěla "výletničit" na Slovensko.
Tak nahodne,,nekdy priste..markan píše:Když to jsou takové náhodné vyjížďky, rozhodnu se a za 20 min. jedutomson píše:A ze jsi to tu nenahodil ze zabloudis do techto koncin,,markan píše:Chtěl jsem dneska, ale počasí na prdmj. byl jsem se projet v neděli, když jste to tu tak pěkně přejmenovali, tak jsem to vzal po trase Frýdlant n.O., Čeladná, NJ, OV a okolí, ale nikdo známej ...
![]()
a když vyjíždím z garáže, tak ještě pořádně nevím ani kudy pojedu...
spit 40 píše:Mexííííííííííííííííííííííííííííííííííííí....tomson se chce projet
Tak ted jsem se tu dostal..a sas pozde,,moto pripraveno,,vymydleno,,skoda vyjet,,mexi píše:spit 40 píše:Mexííííííííííííííííííííííííííííííííííííí....tomson se chce projet
Nevěřím!!!!!
![]()
![]()
... i když, dneska by to šlo
Cece,spit 40 píše:Mexííííííííííííííííííííííííííííííííííííí....tomson se chce projet