KLE 500 zdechá a kouří
KLE 500 zdechá a kouří
Ahoj potřeboval bych poradit, měnil jsem plynové lanka, mám to zatím provizorně opravené, ale funguje, problém je, že motor startuje ale dost to kouří a je cítit benzín, navíc to teče přes karbec až do airboxu takže to kouření snad způsobuje velké množství benzínu, a další věc co s tím souvisí je, že to asi tak po minutě zdechne jakoby došel benzín ale když znovu nastartuju a přidám tak to zase běží chvíli tak nevím. Jinak byl sundaný pouze airbox a nádrž, s karburátorama nic nebylo dělané jedná se o podtlakové Keihiny, nevíte někdo čím to může být? Díky za pomoc.
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: KLE 500 zdechá a kouří
Jestli to nebude právě těma lankama?
Když to před tím makalo a něco jsi udělal a nemaká to,tak se někde stala chyba........

Když to před tím makalo a něco jsi udělal a nemaká to,tak se někde stala chyba........
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Myslím že ne, vrací se pěkně na doraz spíš asi ještě mrknu jestli uzavírá ventil přívod paliva možná se tam dostal bordel a neuzavírá a teče to tam proudem, ale moc se mi nechce vrtat do karbecu když to předtím jelo normálně 

- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mě osobně se stalo,že při nasazování hadičky na nádrž se uříznul kousíček hadičky a ten se dostal do karburátoru pod plovák a ten nemohl zavřít.Právě plovák zavírá,ne elektromagnet.ventil,bo ten když nastartuješ otvírá,a tak to má byť...
Taky mi tekl benzín ze sání.
Tak držím palce ať na to brzy přijdeš!!!
Taky mi tekl benzín ze sání.
Tak držím palce ať na to brzy přijdeš!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
No myslel jsem jehlový ventil na plováku
dneska na to mrknu

- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš jako že nezavírá plovák,ale jehlový ventil plováku??Kleman píše:No myslel jsem jehlový ventil na plovákudneska na to mrknu
To je objevné!!

Tak snad to dáš do kupy....Držím palce

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576