Každopádně asi nemá smysl se kvůli tomu hádat

pravdu dis kamarade...vzdyt tam kamarad meho strejdy nakupovat nemusi...Zdrahy píše:Ojetý auto je ojetý auto.. když si koupím jebku, tak přeci nejsem debil a viním prodejce.. narozdíl od většiny lidí tady mám s tím bazarem osobní zkušenost a není zase tak zlá![]()
Každopádně asi nemá smysl seiw kvůli tomu hádat
ne jsem v pozici uz delsi dobu...ale jestli neposerou vstup do ruska na 30 a mozna vic to daj...me staci 32 a sypu ven na vanocni dareckyfarmář píše:Marty, jsou plus mínus za 25,60 , myslíš, že se zdvojnásoběj, jo?
Zdrahy píše:Ojetý auto je ojetý auto.. když si koupím jebku, tak přeci nejsem debil a viním prodejce.. narozdíl od většiny lidí tady mám s tím bazarem osobní zkušenost a není zase tak zlá![]()
Každopádně asi nemá smysl se kvůli tomu hádat
Pavle, moc dobrá hláška! Taky bych chtěl mít "LEŠTÍRNU"!!!Pavel ZRX píše:já auta opravuju, tak znám příběhy lidí, co tam jaksi dobře nenakoupili. Kdybych měl leštírnu aut, tak by se u mě třeba sjížděli majitelé bezproblémových voňavek.
BMW = Budeš Mít WýdajeMMKS píše:za mě se to může zamknout. Dneska si přivezl BMW 320D.
Zdrahy píše:Já jsem kdysi auto z áček měl a bylo OK, táta si jedno u nich koupil vloni a je 100% spokojenej.. Koupil ho se serviskou, jasným prvním majitelem atd.. všechny tyhle kecy jsou zase jenom kecy chlapi..