Kubo klid... nejsi ty posledni dobou nejakej nervozni?Kuba píše:asi tak, už jen proto jak se to pořád jen řeší a vlastně se nic moc neděje tam nepojedu.

Kubo klid... nejsi ty posledni dobou nejakej nervozni?Kuba píše:asi tak, už jen proto jak se to pořád jen řeší a vlastně se nic moc neděje tam nepojedu.
Přesně tak! Že tady o tom nekdo furt neco kecá, to je snad jedno ne? Je to CKC Fórum. Příští výkend mám s Fanošem scuka a po doladění detailů dáme víc info. Takže stakovýma řečama běžte......... Člověk se snaží a .........KankX píše:Kubo klid... nejsi ty posledni dobou nejakej nervozni?Kuba píše:asi tak, už jen proto jak se to pořád jen řeší a vlastně se nic moc neděje tam nepojedu.Mlynky jsou jeste hoooodne daleko, to jeste protece vody...
Kuba píše:to že se snažíte je parádní, ale beru to z více hledisek.
Když si vezmu víkend v Krkonoších, byl parádní a cena cca 5 až 6 tis. i s benálem. Krásné místo s programem, nikdy dřív jsem tam nebyl a rád poznám něco nového. Mlýnky jsou kousek, tak to bude stát jen 4 tis a dát 4 tis, abych už po několikáté zase max. jen chlastal (páč se tam nic jiného neděje) ve stejné hospodě a na stejném místě, prostě už néééééé.
tak tam bych jel hnedka, ubytko není třeba na zámku, stačí v okolíMARTY píše:poradam sraz na zamku Hluboka jizni cechy..poradna zranice...poradnej budvar...
kdo jede![]()
i cesty kolem ok...romanticke misto..srpen..
kdo jede...??????
Marty , piš si mě !! a prohlídku na zámku "Velkej okruh" , už jsem tam dlouho nebyl. ps. Jo a beru s sebou psa , tchýni , přítele tchýně , tchána + jeho přítelee , paní manželku + jejího přítele atd. Kdyby jsi měl ještě nějaký volný místa tak řekni .. ještě seženu nějaké ty přítele....MARTY píše:poradam sraz na zamku Hluboka jizni cechy..poradna zranice...poradnej budvar...
kdo jede![]()
i cesty kolem ok...romanticke misto..srpen..
kdo jede...??????