...dneska by to slo
Re: ...dneska by to slo
tak ja nakonec vyrazil do Kříše u Plzne za kamoskou, jeji pritel tam jel zavody v motocrossu. Musim rict ze to byl docela mazec- v jednom miste byl na trati svah ktery mel tak 45° a sjizdeli ho dolu... ja bych nahore zastavil a pomalu to zbrzdil az dolu a ty blazni za to nahore vzali a skakali tak 10m do dalky a dopadli o dobrych 5-6 metru niz 

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ty nám tu jezdíš za humnama a neřekneš nic bejku?Tilda píše:tak ja nakonec vyrazil do Kříše u Plzne za kamoskou, jeji pritel tam jel zavody v motocrossu. Musim rict ze to byl docela mazec- v jednom miste byl na trati svah ktery mel tak 45° a sjizdeli ho dolu... ja bych nahore zastavil a pomalu to zbrzdil az dolu a ty blazni za to nahore vzali a skakali tak 10m do dalky a dopadli o dobrych 5-6 metru niz
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ne ne ... na to ja bohuzel nemel cas, mohl jsem vyjet nejdrive ve 14h a to nemelo smysl jet tak daleko.milda píše:Čekali jsme Tě ,ale Ty ses neukázal...
Přece to jenom byl pro Tebe kus cesty...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nerekne... s Tildou je domluva jak s 95% mistnich kecalistumilda píše:Ty nám tu jezdíš za humnama a neřekneš nic bejku?Tilda píše:tak ja nakonec vyrazil do Kříše u Plzne za kamoskou, jeji pritel tam jel zavody v motocrossu. Musim rict ze to byl docela mazec- v jednom miste byl na trati svah ktery mel tak 45° a sjizdeli ho dolu... ja bych nahore zastavil a pomalu to zbrzdil az dolu a ty blazni za to nahore vzali a skakali tak 10m do dalky a dopadli o dobrych 5-6 metru niz

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
bylo to moc narychlo, sam jsem do posledni chvile nevedel jestli pojedu, nekdy za 3 tydny ma mit nekde pobliz dalsi zavod, slibuju ze napisumilda píše:Ty nám tu jezdíš za humnama a neřekneš nic bejku?Tilda píše:tak ja nakonec vyrazil do Kříše u Plzne za kamoskou, jeji pritel tam jel zavody v motocrossu. Musim rict ze to byl docela mazec- v jednom miste byl na trati svah ktery mel tak 45° a sjizdeli ho dolu... ja bych nahore zastavil a pomalu to zbrzdil az dolu a ty blazni za to nahore vzali a skakali tak 10m do dalky a dopadli o dobrych 5-6 metru niz

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tildo,ten andělíček mi k Tobě nějak nesedí......

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576

takhle je to lepsi?

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dnes je krasne, dnes to urcite pujde... jedu se projet smer Hradec Kralove, Novy Bydzov, Kopidlno, Mlada Boleslav, Doksy, Usti n.L. ... kdyby se chtel treba nekdo pridat, je to takova mala kolem kominovka 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
krasna projizdka... 3,5 hodiny v sedle... jinak kolem toho "veseleho" prdelakova jsou ty silnice fakt na krosku 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Konecne te jezdeni bavi, kdyz mas poradnou motorku...KankX píše:krasna projizdka... 3,5 hodiny v sedle... jinak kolem toho "veseleho" prdelakova jsou ty silnice fakt na krosku

Co o vikendu veteranska jizda... Pokud pocasi dovoli.
Zabalim si kulicha a vyrazim za tebou na sever...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Já ti dám prdelákovKankX píše:krasna projizdka... 3,5 hodiny v sedle... jinak kolem toho "veseleho" prdelakova jsou ty silnice fakt na krosku

Ale že jsi to ty, kdyby se vám zas někdy chtělo, třeba i s Blankou, dejte vědět, když budu doma, ráda vás uvidím a třeba se i nějaké PITEČKO najde

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Honza-Zed > ...tak me to jezdeni bavilo vzdycky
...prca ovsem je, ze jsem minuly tyden ve stredu v noci dovezl W800 a dnes v pondeli ma na tachometru 1000km
asi ho pujdu reklamovat, ze je to nejake rozbite... a to jsem v sobotu byl v Rokytnici na Z1000... asi tomu W800 preskakuji kolecka...vzdyt je to taky starej suplik, ze jo
Majdinka > ...a tak to vis ze se nekdy stavime, ted vsak na zastavky nebyl cas
...vsude jsem mel uz zpozdeni

Majdinka > ...a tak to vis ze se nekdy stavime, ted vsak na zastavky nebyl cas

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
To rikam, konecne poradne jezdis, na poradnem motocyklu.KankX píše:Honza-Zed > ...tak me to jezdeni bavilo vzdycky...prca ovsem je, ze jsem minuly tyden ve stredu v noci dovezl W800 a dnes v pondeli ma na tachometru 1000km
asi ho pujdu reklamovat, ze je to nejake rozbite... a to jsem v sobotu byl v Rokytnici na Z1000... asi tomu W800 preskakuji kolecka...vzdyt je to taky starej suplik, ze jo
![]()
Majdinka > ...a tak to vis ze se nekdy stavime, ted vsak na zastavky nebyl cas...vsude jsem mel uz zpozdeni
Tak co? Mam najit kulicha?
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kulicha klidne najdi, rad s tebou nekam vyrazim, ale ne tento vikend... to se nehnu z domu, to vim jiste.Honza-Zed píše:To rikam, konecne poradne jezdis, na poradnem motocyklu.KankX píše:Honza-Zed > ...tak me to jezdeni bavilo vzdycky...prca ovsem je, ze jsem minuly tyden ve stredu v noci dovezl W800 a dnes v pondeli ma na tachometru 1000km
![]()
Majdinka > ...a tak to vis ze se nekdy stavime, ted vsak na zastavky nebyl cas...vsude jsem mel uz zpozdeni
Tak co? Mam najit kulicha?
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer