nemáš to zas tak daleko a navíc máš silný a rychlý strojKankX píše:a mam vam zavidet uz ted nebo az v nedeli?

nemáš to zas tak daleko a navíc máš silný a rychlý strojKankX píše:a mam vam zavidet uz ted nebo az v nedeli?
v patek prijedu pozde z prace a to bych dorazil do Rokytnice tak v 21h a v sobotu musim jet slavit sestry narozeniny... takze asi tak...Mesr píše:nemáš to zas tak daleko a navíc máš silný a rychlý strojKankX píše:a mam vam zavidet uz ted nebo az v nedeli?
asi by to takhle taky slo, ale nejak jsem ted dost uhonenej a nechce se mi nekam spechat hr a hr ...ja chci alespon o vikendu trochu pohodu a klid... nicmene to jeste zvazim, do zitra mam casu na rozhodovani dostMesr píše:no, už to máš naplánované, tak ti do toho nebudu mluvit, ale stmívá se kolem 21 hodiny, hlavní akce je vítání v pátek, turnaj v zelených/ zdůraznil jsem hoteliérce hojnost tohoto nápoje/, a navíc, kdo to líp nafotí než Kankx, že, a dopoledne odjíždíš na ty narozky.
to máš pravdu, odpočinek je nutný, a do rozhodnutí tě nemůže nikdo nutit, je to jen na tvém uvážení. Však uvidíš zítra, v průběhu dne, taky může pršet, a je to. Je to sice blíž než Tesák a Mlýnky, ale ne za každou cenu, v klidu, má to být vše relax víkend.KankX píše:asi by to takhle taky slo, ale nejak jsem ted dost uhonenej a nechce se mi nekam spechat hr a hr ...ja chci alespon o vikendu trochu pohodu a klid... nicmene to jeste zvazim, do zitra mam casu na rozhodovani dostMesr píše:no, už to máš naplánované, tak ti do toho nebudu mluvit, ale stmívá se kolem 21 hodiny, hlavní akce je vítání v pátek, turnaj v zelených/ zdůraznil jsem hoteliérce hojnost tohoto nápoje/, a navíc, kdo to líp nafotí než Kankx, že, a dopoledne odjíždíš na ty narozky.
to máš pravdu, odpočinek je nutný, a do rozhodnutí tě nemůže nikdo nutit, je to jen na tvém uvážení. Však uvidíš zítra, v průběhu dne, taky může pršet, a je to. Je to sice blíž než Tesák a Mlýnky, ale ne za každou cenu, v klidu, má to být vše relax víkend.*Pat* píše:asi by to takhle taky slo, ale nejak jsem ted dost uhonenej a nechce se mi nekam spechat hr a hr ...ja chci alespon o vikendu trochu pohodu a klid... nicmene to jeste zvazim, do zitra mam casu na rozhodovani dost
Kuba nás povede, už vidím zápisky z cest: "Po krátkém bloudění byla porada při které se nic nevyřešilo, pokračovali jsme severozápadním směrem. Po další hodině a půl svižné jízdy se blížíme k městu Rokytnice. Když jsme přileli blíž, vyklubala se z toho Varšava. Kuba byl umlácen montérpákou a ponechán ve škarpě."Kuba píše:Já budu rád když tam vůbec dojedu pacd jsem měl původní mapu nastavenou jako ty
v tom pripade to muzete vzit klidne pres Dubi.marek píše:Kuba nás povede, už vidím zápisky z cest: "Po krátkém bloudění byla porada při které se nic nevyřešilo, pokračovali jsme severozápadním směrem. Po další hodině a půl svižné jízdy se blížíme k městu Rokytnice. Když jsme přileli blíž, vyklubala se z toho Varšava. Kuba byl umlácen montérpákou a ponechán ve škarpě."Kuba píše:Já budu rád když tam vůbec dojedu pacd jsem měl původní mapu nastavenou jako ty