Dík

Hele Milane, z toho si nic nedělej

asi mu vyjde, že družstva maj expandovat na Moravu

to je jedno. Já jsem tak nějak kde jsou a taky tam skoro nenakupuju, nevyhovuje mi jejich šíře a hloubka sortimentu

mám rád jednoho řezníka uzenáře, co tam necpe chemii kůže a mouku, chleba z Hradecké pekárny, pokud si mohu vybrat a nebo od Rozsívala z Deštné, rohlíky čerstvé a ne ráno rozvezené horké a pak pěkně vyschlé na krámě atd. Nejsem huba mlsná, zas tak,ale to , co už pozřu, tak by snad měla být poctivá potravina

jo a omejvaný salámy na krámech mne neinteresují
nic, to není návod. Abych neovlivnil....já jsem taky totiž do závěru SP napsal , že jsem pro podporu regionálních výrobců, ne regionálních značek, každej víme, kd je cukrář poctivec a kde dělá z náhražek, který pekař nechává kynout a kde velkopekárny cpou práškama chleba místo kynutí , enzymy na rozklad škrobu atd u horší mouky.... dobrého řezníka taky ocení asi každý a vůbec nemusí mít placený certifikát že je dobrej, navíc, půlka certifikátů se pak ani neověřuje jestli doopravdy je vše ok, jde jen o certifikaci proklamovaného procesu a složení, jenže s chemickými aditivy jako běžnou přísadou.
Už jsem zase na své vlně

Hele zelená je jedinej dobarvenej produkt co podporuju !

než najdu přírodní zelenou

PS: Daku, Dakovice má taky jen jeden pravej zdroj že jo