2 svody horké 2 studené
2 svody horké 2 studené
Zdravím potřeboval bych poradit včera jsem dal do gpzta nové svíce a všiml jsem si nevím jestli to bylo předtím že 2 svody po nastartování asi 2 minuty na pravé straně jsou uplně vařicí a 2 na levé straně jsou jen teplé vydím to na karbece ale nejsem si jist poradí někdo děkuji.
Kawasaki GPZ600R
Re: 2 svody horké 2 studené
tipl bych to na ucpané trysky ... Honda me to delala taky. Rozebrat karb. vycistit a slozit.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
-
Hans gpz:Čau ,prosim tě pokud by ti to nevadilo,tak bych se vetřed do tvého dotazu.Mám totiž ten samí problém.Dnes sem dovezl Zephyra 750 od kámoše a na zahradě už šel jen na 2 válce.Celou zimu stál,ale prej mu to nikdy neudál a když ho nakládal,tak makal normálně.Já mám studené oba krajní svody(uplně studené normálně na nich udržim ruku).Bohužel motorkám zatim nerozumim,do ted jsem dál jen auta a tak mě také zajíma co mám dělat.Neměl bych nejdřív vyndat ty krajní svíčky a zkusit zda házej jiskru,než se pustim do čištění karburátoru?
Dík Honza
Dík Honza
Určite jdi nejdříve po svících a jestli jsou správně zapojeny z cívek,jinak já už to vyřešil uplně rozhozené podtlaky ve 2 karbecík ale snad u tebe to budou jen ty svíčky,brácha jednou na hondě dal 1-3 a 2-4 a bylo to taky tak 2 svody studené a dva horké hodně štěstí.
Kawasaki GPZ600R
Mě něco podobnýho dělal na devítce vyhnilej kontakt na fajfce, která se dává na svíčku 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
...já měl zas dvě fajfky prasklý (skoro to nebylo vidět, ale za tmy to blikalo o stěnu hlavy) a taky to dělalo paseku-chvíli jo, chvíli ne a svody byly taky chladnější...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*