Ahoj, nevíte, kdo seriové koncovky překope na otevřené. Nechce se mi je jen vybrakovat. Průběh výkonu má pak díry.
Jo, je to na dvojvejfuk ZX10R. Narvat tam děrovaný trubky a obalit je skelnou vatou nebo čímsi. Kdyby to nestálo víc jak 5-7 tis. jsem redy.
Ozvěte se mě na mail, díky
kawista@seznam.cz
Otevřít seriové výfuky
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neviděl jsem výfuk desítky zevnitř ale nemyslím si že by to šlo... Sériové výfuky mají uvnitř navařené přepážky takže jedině roznýtovat (jestli tam je to Titanium) a nějak vyřezat a pak zase zavařit..... Mnohem levnější varianta bude laďák. Nicméně kobylu ti to nepřidá ani jednu... Na brzdě ti jí sice naměří... ale s tou se dá šeredit 
Spíš si s tím zkurvíš průběh krouťáku a výkonu. Pokud chceš zvuk tak jdi cestou nějaké neorigo koncovky (nějakou tu zmiňoval Zdrahy) a budeš mít skvělý pocit z uřvané motorky
A nepodíváš se s ní do Německa
.
Jestli chceš opravdu ladit výkon a krouťák tak si připrava takových... no 100 litrů na svody a dobrou koncovku + PCIII + čas ladiče na vyhlazení palivových map.

Spíš si s tím zkurvíš průběh krouťáku a výkonu. Pokud chceš zvuk tak jdi cestou nějaké neorigo koncovky (nějakou tu zmiňoval Zdrahy) a budeš mít skvělý pocit z uřvané motorky

Jestli chceš opravdu ladit výkon a krouťák tak si připrava takových... no 100 litrů na svody a dobrou koncovku + PCIII + čas ladiče na vyhlazení palivových map.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
VW je Bůh
Jako "skoro" vždy má pravdu.
Dokonce sem slyšel, že když dáš do výfuku vatu a mašina má katalizátor, tak se v té vatě drží vlhkost a výfuk brzo rezaví.
Neboli koroduje "tupci"
Za ty peníze, co zmiňuješ si radši kup pár barelů benzínu - bude to jistě lepší investice.
GEORG

Jako "skoro" vždy má pravdu.
Dokonce sem slyšel, že když dáš do výfuku vatu a mašina má katalizátor, tak se v té vatě drží vlhkost a výfuk brzo rezaví.
Neboli koroduje "tupci"

Za ty peníze, co zmiňuješ si radši kup pár barelů benzínu - bude to jistě lepší investice.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: