Paráda, aspoň že už víme na čem Tě budeme potkávat a s kawa rodinkou, když budu moct pojedu na konec světaKuba píše:tak Mára včera říkal, že bude v tom termínu na vodě, já bych jel každopádně, ale nerad bych se někam honil v pátek po práci, ale navrhoval bych start v sobotu 02.07. a návrat buď v tu sobotu 09.07., nebo v neděli 10.7.. pokud bude tato akce zrušena, tak pojedu v tomto termínu určo někam a je jedno kam a kdo pojede (klidně pojedou jen ve dvou, nebo ve třech, ale doma sedět nebudu). V každém případě letos budu na silnici jezdit s ZX6R
Rakousko 2.7.-6.7. ZELL AM SEE
Re: Rakousko
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider

MARTY píše:Kuba píše:tak Mára včera říkal, že bude v tom termínu na vodě, já bych jel každopádně, ale nerad bych se někam honil v pátek po práci, ale navrhoval bych start v sobotu 02.07. a návrat buď v tu sobotu 09.07., nebo v neděli 10.7.. pokud bude tato akce zrušena, tak pojedu v tomto termínu určo někam a je jedno kam a kdo pojede (klidně pojedou jen ve dvou, nebo ve třech, ale doma sedět nebudu). V každém případě letos budu na silnici jezdit s ZX6R
pojedu s tebou do rise snu![]()
![]()
není k tomu třeba gel na
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
neni 
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Jakou ZX6R si poridil?Kuba píše:tak Mára včera říkal, že bude v tom termínu na vodě, já bych jel každopádně, ale nerad bych se někam honil v pátek po práci, ale navrhoval bych start v sobotu 02.07. a návrat buď v tu sobotu 09.07., nebo v neděli 10.7.. pokud bude tato akce zrušena, tak pojedu v tomto termínu určo někam a je jedno kam a kdo pojede (klidně pojedou jen ve dvou, nebo ve třech, ale doma sedět nebudu). V každém případě letos budu na silnici jezdit s ZX6R
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Oblekl okruhovku?Elvis. píše:Jakou ZX6R si poridil?Kuba píše:tak Mára včera říkal, že bude v tom termínu na vodě, já bych jel každopádně, ale nerad bych se někam honil v pátek po práci, ale navrhoval bych start v sobotu 02.07. a návrat buď v tu sobotu 09.07., nebo v neděli 10.7.. pokud bude tato akce zrušena, tak pojedu v tomto termínu určo někam a je jedno kam a kdo pojede (klidně pojedou jen ve dvou, nebo ve třech, ale doma sedět nebudu). V každém případě letos budu na silnici jezdit s ZX6R
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
neoblekl, jen vyrizl diry na svetlaHonza-Zed píše:Oblekl okruhovku?Elvis. píše:Jakou ZX6R si poridil?Kuba píše:tak Mára včera říkal, že bude v tom termínu na vodě, já bych jel každopádně, ale nerad bych se někam honil v pátek po práci, ale navrhoval bych start v sobotu 02.07. a návrat buď v tu sobotu 09.07., nebo v neděli 10.7.. pokud bude tato akce zrušena, tak pojedu v tomto termínu určo někam a je jedno kam a kdo pojede (klidně pojedou jen ve dvou, nebo ve třech, ale doma sedět nebudu). V každém případě letos budu na silnici jezdit s ZX6R
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
To aby na to alespon poridil i ty svetla, jinak mu tam bude skrz ty diry foukatKankX píše:neoblekl, jen vyrizl diry na svetlaHonza-Zed píše:Oblekl okruhovku?Kuba píše:tak Mára včera říkal, že bude v tom termínu na vodě, já bych jel každopádně, ale nerad bych se někam honil v pátek po práci, ale navrhoval bych start v sobotu 02.07. a návrat buď v tu sobotu 09.07., nebo v neděli 10.7.. pokud bude tato akce zrušena, tak pojedu v tomto termínu určo někam a je jedno kam a kdo pojede (klidně pojedou jen ve dvou, nebo ve třech, ale doma sedět nebudu). V každém případě letos budu na silnici jezdit s ZX6R
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Kuba
- Ghostrider

ano, bude to ta okruhovka, jen jsem dokoupil ještě jeden přední laminát už s origo otvorama, páč jsem našel v garáži jedny origo světla a zadní světlo taky. Tak to bude za 10 minut přehozené ze silnice na okruh a zase obráceně. nejsou peníze na další motorku.
ale to jsem OT........
tak co s tím Rakouskem??
ale to jsem OT........
tak co s tím Rakouskem??
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
A Ty ji máš s papírama z okruhu?
Jinak Rakousko nevím nevím nevím
Jinak Rakousko nevím nevím nevím
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kingu,tak jak to s tím Rakouskem vidíš??
Pusť z ruky tu kůži či koženku(Tequila na sedlo rád počká,sebral pelech psovi)
a napiš!!!
Není na co čekat a váhat!!
Pusť z ruky tu kůži či koženku(Tequila na sedlo rád počká,sebral pelech psovi)
Není na co čekat a váhat!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
no na deset minut to rozhodne nevidim, ale uz se tesim az se svezem... teda pokud nepojedes jak dobytekKuba píše:ano, bude to ta okruhovka, jen jsem dokoupil ještě jeden přední laminát už s origo otvorama, páč jsem našel v garáži jedny origo světla a zadní světlo taky. Tak to bude za 10 minut přehozené ze silnice na okruh a zase obráceně. nejsou peníze na další motorku.
ale to jsem OT........
tak co s tím Rakouskem??
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Kuba
- Ghostrider

už jsem to zkoušel, 10 až 15 minut to zabere a jako dobytek rozhodně jezdit budu, ale ne jako sebevrah.Elvis. píše:no na deset minut to rozhodne nevidim, ale uz se tesim az se svezem... teda pokud nepojedes jak dobytekKuba píše:ano, bude to ta okruhovka, jen jsem dokoupil ještě jeden přední laminát už s origo otvorama, páč jsem našel v garáži jedny origo světla a zadní světlo taky. Tak to bude za 10 minut přehozené ze silnice na okruh a zase obráceně. nejsou peníze na další motorku.
ale to jsem OT........
tak co s tím Rakouskem??
nevím zda už je King zpět v ČR
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
...v Chorvatsku není internet? To jsem myslel,že má každá pořádná jachta!! 
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
milda píše:...v Chorvatsku není internet? To jsem myslel,že má každá pořádná jachta!!
Každá pořádná jachta má dva motory, klimu a satelit, Nepotřebuješ internet ani mobil
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Vše je jinak
hledám v rakousích něco jiného bo to jde do kopru a to i s účastí snažím se snažím vše se dojednává. Vše se včas dozvíte. S termínem odjezdu jde hýbat v tom nevidím problém.
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC