Majdinka se tam prý chystá
Ted budu mit volne vikendy. Udelal jsem pracovnim viknedum...pa pa.ZRX 1984 píše:Mohli bychom teda uspořádat nějakej mejdan. V Meříči jsou rockové velikonoce, Komunál, Debillheads atd.
Jani to bude týden před Sklakou což?
co je na Primě?Honza-Zed píše:Snad nikdo nekouka na Superstar... Vsichni koukaji na Primu.
nevim, koukam na HBO.Jana Kawa píše:co je na Primě?Honza-Zed píše:Snad nikdo nekouka na Superstar... Vsichni koukaji na Primu.
Nedele bych me zacit aplikovat jako ty. Vubec se mi do toho nechce.ZRX 1984 píše:Pokojíčky jsou volné a gauč v obýváku se dá rozložit na dvoulůžko. Já teda makám soboty,a le neděle se snažím dělat kome baráku
Co to je HBO? U nás máme akorá HDB benzinkuHonza-Zed píše:nevim, koukam na HBO.Jana Kawa píše:co je na Primě?Honza-Zed píše:Snad nikdo nekouka na Superstar... Vsichni koukaji na Primu.
myslis hovno?ZRX 1984 píše:Celkově je v bědně taková škaredá hnědá věc
Taky se mi nechce, ale štve mě toHonza-Zed píše:Nedele bych me zacit aplikovat jako ty. Vubec se mi do toho nechce.ZRX 1984 píše:Pokojíčky jsou volné a gauč v obýváku se dá rozložit na dvoulůžko. Já teda makám soboty,a le neděle se snažím dělat kome baráku
Me povidej. Maximalne neco zbouram...ZRX 1984 píše:Taky se mi nechce, ale štve mě toHonza-Zed píše:Nedele bych me zacit aplikovat jako ty. Vubec se mi do toho nechce.ZRX 1984 píše:Pokojíčky jsou volné a gauč v obýváku se dá rozložit na dvoulůžko. Já teda makám soboty,a le neděle se snažím dělat kome baráku