Dal jsem doní radši nové svíčky,a nachvíly to dalo pokoj ale užto za se blbne,skouk jsem tleky válcu ty jsou v normě podle manuálu,prohlídl palivovou soustavu odkalil plovák.komori,prohlídl vedení,přišel jsem nato že podle svíček se mi třetí válec ulívá ,ale příde mě že nepravidelně nevim co to může spůsobovat
problem s karburací
problem s karburací
Vlastnim litrovou gpzetku a mam problém s karburací. Zvíšila se mi spotřeba o hodně. Motorka při pomalé jízdě někdy kucká a nechce jet až když jí pořádně otevřu tak to dá na chvíly pokoj a někdy to neudělá ani po 200až300Km.
Dal jsem doní radši nové svíčky,a nachvíly to dalo pokoj ale užto za se blbne,skouk jsem tleky válcu ty jsou v normě podle manuálu,prohlídl palivovou soustavu odkalil plovák.komori,prohlídl vedení,přišel jsem nato že podle svíček se mi třetí válec ulívá ,ale příde mě že nepravidelně nevim co to může spůsobovat
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s karburací
Pokud sa ti válec "uchcává" tak zkontroluj zavírací jehlu v plovákové komoře a nebo plovák esi néni prasklý. Vypadá to, že ti jehla nezavře
Dak
CKC -015-
CKC -015-
nevíte nakolik ta sranda víde ,myslim tu zavírací jehlu.Děkuji za raduDak-Ninja píše:Pokud sa ti válec "uchcává" tak zkontroluj zavírací jehlu v plovákové komoře a nebo plovák esi néni prasklý. Vypadá to, že ti jehla nezavře
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To nevím. Ale první to enem zkontroluj a pročisti. Nic by stím byt nemělo, po mechanické stránce.Bimbo66 píše:nevíte nakolik ta sranda víde ,myslim tu zavírací jehlu.Děkuji za raduDak-Ninja píše:Pokud sa ti válec "uchcává" tak zkontroluj zavírací jehlu v plovákové komoře a nebo plovák esi néni prasklý. Vypadá to, že ti jehla nezavře
Dak
CKC -015-
CKC -015-
Vyčistil a skontroloval karburaci vypadá v pořádku.Skouk jsem i zapalovací cívky a našeljaem zlomený napěťovíkabel a chvíly v pohodě sece s trochu větší spotřebou ale v pohodě ale po asi 500km zase vynechala a za studena nic a když se začne ohřívat motor tak to párkrát vynechá a když se ohřeje tak to přestane