prosím o rady... ZX9R
Re: prosím o rady... ZX9R
ta nejlepší
Manuál (uživatelskej) se dá stáhnout, a mimo spojky, která je od roku 09 na lanko, se nic podstatnýho nezměnilo...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
60tis.km na budiku je hodne? Kolik bude mit tva nova? Osobne radeji koupim poctivejch 60tis.km, nez jebku z nemecka, ktera ma zarucene 20tis.km a tri roky stala navyuzita...Imported píše:jj není špatná ale má 60natočíno a nelíbí se mi ta barevná kombinace.........včera jsem se byl svezt na ty modrý a najednou zafungovalo něco jako láska na první pohled a už jsem jí tlačil na auto v![]()
takže už jsem pojízdnej
mel si zavolat majiteli, at ti tam hodi 20tis.km a pak ji koupis.

Neni to nic osobniho, jen toto je klasicka ceska uvaha... Co oci nevidi, srdce neboli.
Sam jsem prodaval motorku s 52tis.km, koupena CZ, prvni majitel, bez jedineho problemu... Hrozny problem prodat, vsichni breceli nad kilometrama....
Kazdopadne ti preji, at motorka jezdi bez problemu a uzij si ji jak se patri....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Jinak mezi náma 60 tis na devítku je pohoda Zubr se 100 tisícema by o tom mohl vyprávět, každej rok má rozhozenej motor do šroubku, a jediné co měnil byl rozvoďák...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Imported
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
zdálo se mi to dost no.....jezdil jsem 25O dvoutakt enduro, tohle tohle je moje první (vlastní) devítka tak ještě moc nevim jak je to tady s motorem a na co si u ní dát při vybírání pozor.....tak snad jsem koupil dobrej kus a nenechá mě někde ve štichu
jinak si ji na zimu taky cvičně rozeberu ať vím na čem jsem
každopádně za každou radu a užitečnou informaci odledně devítky budu rád..jsem přeci jenom nováček
každopádně za každou radu a užitečnou informaci odledně devítky budu rád..jsem přeci jenom nováček

ZX9R padli jsme si do oka
Přijeď na nějakej srazík a spousta zkušených borců Ti určo poradí...Imported píše:zdálo se mi to dost no.....jezdil jsem 25O dvoutakt enduro, tohle tohle je moje první (vlastní) devítka tak ještě moc nevim jak je to tady s motorem a na co si u ní dát při vybírání pozor.....tak snad jsem koupil dobrej kus a nenechá mě někde ve štichu
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909