Ninja ZX-6R 1999 divný zvuk
Ninja ZX-6R 1999 divný zvuk
Zdravim, potřeboval bych poradit. Když jí nastartuju tak má takovej divnej jakoby nepravidelnej zvuk a když chci pak po ohřátí vzít za plyn tak musím nejdřív trošku zvolna přidat a pak můžu teprve otočit pořádně, protože jinak okamžitě chcípne, jako kdyby to nemělo vzduch nebo benzín. Nesetkali jste se někdo s něčím podobným prosím Vás ? Díky Standa
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ninja ZX-6R 1999 divný zvuk
Jak je na tom filtr vzduchu a kdys naposledy dělal podtlaky a výměnu svíček?
Naposledy upravil(a) Dak dne čtv bře 17, 2011 16:12:39, celkem upraveno 1 x.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
pořád stejně... od doby, co začli dávat do benzinu líh, víc se sráží voda a ucpává palivák...pokud teda nemáš rozhozený karburátory, to mi na půllitru dělalo taky...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
dneska jsem koupil nové svíčky, vzduchový filtr, palivový filtr mi dala jiný než tam je, tak že ten je tam zatím ten co tam byl. Po startu, který byl tedy o poznání lepší, ale následoval stejně divný chod motoru jako předtím, zdá se mi hrozně nepravidelný a když chci přidat plyn tak se udusí, jako by se okamžitě přechlastala.... už jsem z toho špatnej co jsem to koupil.....byl jsem se dohodnout v servisu na ty karburátory a řekly mi, že se přitom musí udělat i ventily a kouknout na vačky. nevíte na kolik to tak může vyjít finančně?
záleží kdo to bude dělatBrozS píše:dneska jsem koupil nové svíčky, vzduchový filtr, palivový filtr mi dala jiný než tam je, tak že ten je tam zatím ten co tam byl. Po startu, který byl tedy o poznání lepší, ale následoval stejně divný chod motoru jako předtím, zdá se mi hrozně nepravidelný a když chci přidat plyn tak se udusí, jako by se okamžitě přechlastala.... už jsem z toho špatnej co jsem to koupil.....byl jsem se dohodnout v servisu na ty karburátory a řekly mi, že se přitom musí udělat i ventily a kouknout na vačky. nevíte na kolik to tak může vyjít finančně?

EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to si priprav alespo 5 tisic ...BrozS píše:dneska jsem koupil nové svíčky, vzduchový filtr, palivový filtr mi dala jiný než tam je, tak že ten je tam zatím ten co tam byl. Po startu, který byl tedy o poznání lepší, ale následoval stejně divný chod motoru jako předtím, zdá se mi hrozně nepravidelný a když chci přidat plyn tak se udusí, jako by se okamžitě přechlastala.... už jsem z toho špatnej co jsem to koupil.....byl jsem se dohodnout v servisu na ty karburátory a řekly mi, že se přitom musí udělat i ventily a kouknout na vačky. nevíte na kolik to tak může vyjít finančně?
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira