ZRX IV.
Re: ZRX IV.
KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.
K tuningu sedla. Svezl jsem se na sedlo co ma Tilda na Rexovi. Po 60km mi malem upadla prdel. Hezke je, ale pro muj zadek ukrutne nepohodlne...
K tuningu sedla. Svezl jsem se na sedlo co ma Tilda na Rexovi. Po 60km mi malem upadla prdel. Hezke je, ale pro muj zadek ukrutne nepohodlne...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Každý soudruh má prdel originál, asli to nebude tím...Honza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky mi vyhovovalo to originalniHonza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Každej potřebuje něco jinéhoHonza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
Tak Ti nevím jestli nemáš divnej zadek, já si nemůžu vynychválit, 800 km z Itošky a pohoda Tilda na okroutil celou Francii a taky bych řekl že v pohodě.Honza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Dneska už je koženka pěkně vypnutá, ale doufám že tam dlouho nebude..KankX píše:taky mi vyhovovalo to originalniHonza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.
K tuningu sedla. Svezl jsem se na sedlo co ma Tilda na Rexovi. Po 60km mi malem upadla prdel. Hezke je, ale pro muj zadek ukrutne nepohodlne......jinak to sedlo ma Seky tak shrnuty nejspis od te kurtny jak to mel fest utazene aby mu v aute motorka nehapala... to se podda
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
odkroutit se da kde coZRX 1984 píše:Tak Ti nevím jestli nemáš divnej zadek, já si nemůžu vynychválit, 800 km z Itošky a pohoda Tilda na okroutil celou Francii a taky bych řekl že v pohodě.Honza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
mám dojem že do francie měl Tilda origošZRX 1984 píše:Tak Ti nevím jestli nemáš divnej zadek, já si nemůžu vynychválit, 800 km z Itošky a pohoda Tilda na okroutil celou Francii a taky bych řekl že v pohodě.Honza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
- Teamgreen
- Easy rider
Přesně takhle to vidím já.KankX píše:odkroutit se da kde coZRX 1984 píše:Tak Ti nevím jestli nemáš divnej zadek, já si nemůžu vynychválit, 800 km z Itošky a pohoda Tilda na okroutil celou Francii a taky bych řekl že v pohodě.Honza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.
K tuningu sedla. Svezl jsem se na sedlo co ma Tilda na Rexovi. Po 60km mi malem upadla prdel. Hezke je, ale pro muj zadek ukrutne nepohodlne...na ledascem... prdel si zvykne ...me original vyhovoval jak tvrdosti, tak prechodem ke spolujezdci, casto jsem stridal pozice a tak bych ani nemohl mit takove to ostre oddelene. Na ZZR je taky pekne v celku a hezky se na nem posoupnu dopredu, dozadu, proste tak jak se mi zrovna chce
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132
CKC # 1132
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pravdu ma chlapec ... opravdu Tilda jel Francii s origo sedlemKING píše:mám dojem že do francie měl Tilda origošZRX 1984 píše:Tak Ti nevím jestli nemáš divnej zadek, já si nemůžu vynychválit, 800 km z Itošky a pohoda Tilda na okroutil celou Francii a taky bych řekl že v pohodě.Honza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A chlapci, když si tu tak píšete..., já už vyjíždím druhou nádrž...vy JEN plkáte?

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a sedí se mi fajn! V zatáčkách trošku poposedávám, ale VLKEM to není... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tilda mel ve Francii origos. MUJ origos. Protoze jeho je hezci, ale neni dobry na dlouhe streky.KING píše:mám dojem že do francie měl Tilda origošZRX 1984 píše:Tak Ti nevím jestli nemáš divnej zadek, já si nemůžu vynychválit, 800 km z Itošky a pohoda Tilda na okroutil celou Francii a taky bych řekl že v pohodě.Honza-Zed píše:KOoonecne si ho ukazal... Vazne krasavec. K tomu sedlu, vypada divoceji, ale aspon nejake je.
Naposledy upravil(a) Honza-Zed dne stř bře 16, 2011 21:31:22, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!