Dělá někdo web designe nebo s PS?

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Dělá někdo web designe nebo s PS?

Příspěvek od MMKS » pon bře 14, 2011 18:18:53

Pánové chtěl jsem poprosit, manželka dělá masáže pro těhotné a mě se nějak nedaří udělat nějaký jednoduchý plakát - leták.
Chci něco jednoduchého, nejlíp aby to ladilo s jejich stránkama http://www.e-globals.net/tehotne/ . Jako podklad nebo motiv jsme si představovali něco takového http://www.puremassage.com/images/image ... nt-1-b.jpg a pak asi jen text. Nemá cenu se s tím nějak drbat, když se to pak stratí v "kvalitě" tisku.
Je mě jasné, že zadarmo se mě s tím nebude nikdo drbat, spíš prosím o rady, filtry, fonty atd. prostě jak na to , případně jiné nápady.

PS: Je to hodně OT, tak prosím adminy, aby to kdyžtak někam přesunuli dle uvážení. Dík
ZX-12R naked

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Dělá někdo web designe nebo s PS?

Příspěvek od KankX » pon bře 14, 2011 21:50:13

tohle neni o ovladani PS a vyberu z milionu fontu... na to potrebujes predevsim cit a zanlosti co k sobe ano a co ne. Pokud nemas graficke citeni, pak je asi lepsi nechat to udelat nejakemu grafikovi, protoze letak ktery pusobi amatersky spoustu lidi nepresvedci ze ve finale dostane odpovidajici kvalitu inzerovanych dovednosti...

..a samozrejme prava na pouzitou fotografii, bud koupit pres fotobanku, nebo si ten bruch cvaknout sami...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Re: Dělá někdo web designe nebo s PS?

Příspěvek od MMKS » pon bře 14, 2011 22:06:17

je mě to jasné, možná jsem to blbě napsal, nemyslel jsem rady ypu CTRL+Z atd. Fotka je jen inspirace, asi ji zjednodušíme a flákneme do toho text a je to :oops:
ZX-12R naked

Odpovědět