ZRX IV.
Re: ZRX IV.
Nebudu zasírat vlákno nemám nic a nevím co bude
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak ať Ti Honza šoupne příspěvky kolem koupě do novýho chlívku a bude klid!!!
MY TI CHCEME RADIT ATD...
MY TI CHCEME RADIT ATD...

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
reknete Zdrahymu... me pripada ze koupe ZRX a porovnavani srotu z inzerce do tohoto vlakna celkem patri 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Seky se snazi aby jste mu zacali nabizet ty svoje veterany stylem Holandske drazby a vy na nej prdite a jeste jste na nej osklivy... to jste ZRXari???KING píše:Teda hoši tady to teda žije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
se nestčím divit

...ja mu nemam co nabidnout, ja uz sveho dal do drazby davno

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
no nevím co se do toho tak šije. Šak seky psal za kolik (
-gratuluju) prodal a kolik může přihodit. Podle mě to nejsou žádné malé částky. Je jasné, že se chce dostat s cenou co nejníž.
Vím sám jak je to těžké, když už to chce člověk koupit, tak aspoň já jsem na inzertních serverch co to časově jde a hledám, jestli zrovna někdo něco skvělého neprodává. Takže chápu, že to chce mít co nejdřív za sebou a časem se hledají i kompromisy.
Zase na druhou stranu, já koupil svého, jel pro něho s Chosém přes celou republiku a za pár dní byly krásné kousky za barákem.
Vlákno bych nepromazával, aspoň to žije. To chcete jen fur tbrečet nad tím, prč se DAEG nevozí do Evropy a co za serepetičky z Ebay tam navěsit?

Vím sám jak je to těžké, když už to chce člověk koupit, tak aspoň já jsem na inzertních serverch co to časově jde a hledám, jestli zrovna někdo něco skvělého neprodává. Takže chápu, že to chce mít co nejdřív za sebou a časem se hledají i kompromisy.
Zase na druhou stranu, já koupil svého, jel pro něho s Chosém přes celou republiku a za pár dní byly krásné kousky za barákem.
Vlákno bych nepromazával, aspoň to žije. To chcete jen fur tbrečet nad tím, prč se DAEG nevozí do Evropy a co za serepetičky z Ebay tam navěsit?
ZX-12R naked
Presne tak, radeji se bavit o necem, nez aby to tu bylo mrtve a slo vse do haje....MMKS píše:no nevím co se do toho tak šije. Šak seky psal za kolik (-gratuluju) prodal a kolik může přihodit. Podle mě to nejsou žádné malé částky. Je jasné, že se chce dostat s cenou co nejníž.
ZRX 1984: nenech se otravit...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že Sekyho nikdo otravovat nechce a s tím zasíráním vlákna začal on,asi fakt zbytečně.Je to pokec a o ZRX a o ZRX a věcech s ním spojených tu kecáme.Ať je to pláč nad DAEG,věšení serepetiček nebo nákup a prodej motorky!!
Jen Seky má asi ze své situace drobet zamotanou hlavu,což se nedivím.
Držím mu palce,ať vybere dobře a určitě nejsem sám.
Toš tak.
Jen Seky má asi ze své situace drobet zamotanou hlavu,což se nedivím.
Držím mu palce,ať vybere dobře a určitě nejsem sám.
Toš tak.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
pár veteránků do tématu o veteránech
snad neurazí
http://www.youtube.com/watch?v=BgSUwt9y ... r_embedded

snad neurazí

http://www.youtube.com/watch?v=BgSUwt9y ... r_embedded
CKC # 594
Stříbrný[/quote]Pavel ZRX píše:A jaký byl původně?
Stříbrné eRko?
Už to je pasé, chlapík zjistil že to neprodá za co chtěl a chybí mu kačky na jinej další stroj, takže si ho nechá....
Dík za podporu kuci, jsem takovej svěřovací a myslel jsem, že mi pomůže o tom tady debatit..
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Díky díky díky, snad něco bude ikdyž devítkovej hornet, nebo FZ1N hm hm hmMMKS píše:no nevím co se do toho tak šije. Šak seky psal za kolik (-gratuluju) prodal a kolik může přihodit. Podle mě to nejsou žádné malé částky. Je jasné, že se chce dostat s cenou co nejníž.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1984 píše:Díky díky díky, snad něco bude ikdyž devítkovej hornet, nebo FZ1N hm hm hmMMKS píše:no nevím co se do toho tak šije. Šak seky psal za kolik (-gratuluju) prodal a kolik může přihodit. Podle mě to nejsou žádné malé částky. Je jasné, že se chce dostat s cenou co nejníž.
Z mé zkušenosti mužu napsat že hornet i Fazer jsou vysavače,nudný "kola"

Vydrž ! REX bude

ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Stříbrné eRko?ZRX 1984 píše:StříbrnýPavel ZRX píše:A jaký byl původně?
Už to je pasé, chlapík zjistil že to neprodá za co chtěl a chybí mu kačky na jinej další stroj, takže si ho nechá....
Dík za podporu kuci, jsem takovej svěřovací a myslel jsem, že mi pomůže o tom tady debatit..[/quote]
Tak to je škoda, za ty prašule byl ok. Neboj, ono se něco dobrýho najde.
ZRX 1200 R