ZRX IV.
Re: ZRX IV.
a když už slevuješ a počítáš s přestavbou, proč ne rovnou Sko? Je jich daleko víc na prodej, některé v pěkném stavu a za pěkné ceny. Pokud to má co píše a nekecá o stavu, tak mylsím taky zajímavé http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html
ZX-12R naked
zdrahy zase v tý hlavě něco mám nebojZdrahy píše:Seky, jeden známý kdysi řekl - když nemáš na banány, nekupuj si opičku.. Já bych taky chtěl všechno nový a zadarmo, ale takhle to na týhle planetě nefunguje. Pokud je něco laciný, je k tomu nějakej důvod - většinou to není proto, že původní majitel je miliardář a rozhodl se rozdat svůj majetek potřebným..
Pokud si prodal 11ku s tím, že si za ty samý peníze koupíš 12ku o 5let mladší, tak si magor..

Prodal jsem 11 za 70 s tím, že si 30 přihodím a koupím pěknou 12, jenže kilo je strop jakože úplnej a všechno z německa vychází na 110 tis, takže musím chvilku počkat a sledovat, nebo koupit tady dvanáctku a udělat si ji k obrazu svému

eSko dá moc práce na přestavbu, to už bych radši koupil toho červeného.... Ale děsej mě tam ty kola, žebírka, no uvidím, má mi večer poslat ještě víc fotek...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
a co Tě sere na červený barvě? Přelakovat se to dá kdykoliv, pokud je jinak pěknej, šel bych do něj... Pokud nebudeš kupovat origo barvu, stejně to lákneš, teď je jen otázka, jestli narycho-před sezonou, nebo v klídku další zimu... a byli byste s Peťkou hezký red-duo
Myslím, že než bastlit N-ko, je lepší red-baron
Apropos-páni přestavovači, nezbylo vám někomu N-kový světlo na pro Myšáčkovu půlkovou babičku?

Apropos-páni přestavovači, nezbylo vám někomu N-kový světlo na pro Myšáčkovu půlkovou babičku?
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
jasneeeee.kup cervenyho...stejne ho slozis a pak ti Marek udela krasnej novej lak
on to fakt umi...

on to fakt umi...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
O tom červeným se bavíme o tomto??
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 39568.html
Co myslíš tím:děsej mě tam ty kola,žebírka...
Vysvětli prosím strejdovi Mildovi!!!
Nechceš půjčit tu desítku,abys mohl jít do toho dovozu-vysněného originálu??
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 39568.html
Co myslíš tím:děsej mě tam ty kola,žebírka...

Nechceš půjčit tu desítku,abys mohl jít do toho dovozu-vysněného originálu??

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Odrbaný žebírka a kola stříbřenkou, tož nevím.
Díky za nabídku desítky, ale pak by nebylo o čem psát
červenej bude za pár korun ale ale ale teď čekám na pár fotek, hned je sam pak hodím..
Díky za nabídku desítky, ale pak by nebylo o čem psát

červenej bude za pár korun ale ale ale teď čekám na pár fotek, hned je sam pak hodím..
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A proč myslíš,že jsou stříbřenkou? Já mám takovýhle originál....Ony ty fotky teda moc extra rozlišení nemaj...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
"Bez peněz do hospody nelez, nekupuj zajíce v pytli, nechci tu slevu zadarmo, tak dlouho se vybírá až se přebere, komu není rady, jak se do lesa volá, kdo chce kam, tak se ucho utrhne"Zdrahy píše:Seky, jeden známý kdysi řekl - když nemáš na banány, nekupuj si opičku.. Já bych taky chtěl všechno nový a zadarmo, ale takhle to na týhle planetě nefunguje. Pokud je něco laciný, je k tomu nějakej důvod - většinou to není proto, že původní majitel je miliardář a rozhodl se rozdat svůj majetek potřebným..
Pokud si prodal 11ku s tím, že si za ty samý peníze koupíš 12ku o 5let mladší, tak si magor..
SEKY: můžu dát ještě pár rad, stačí si o to napsat!

Tahle koupě začíná gradovat jak pohádka "O chytré horákyni"

tohle je kupříkladu 6x6
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
A co na to admini?milda píše:Tys to rozťal Pepíčku!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
což tohle vlákno důkladně promazat?
Lepší jeden roztínací příspěvek, než 10 stran a 3 vlákna o: "Za NULA peněz INFINITY muziky... OMG! "
P.S.: samolepy jsou hotové, kdo a jakou chcete, napište mi adresy! (týká se TO ZRX, tak snad nebudu smazán

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
kurva netlacte ho do koupe...kazda ma svuj cas a uzraje...nic mu neutece...verte mi...nic...na hromadu stareho zeleza casu dost...
edit Pepo prosil bych si na svou ZZR nejake ty polepy ZRX
prosim petkrat

edit Pepo prosil bych si na svou ZZR nejake ty polepy ZRX

prosim petkrat

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="MARTY"]kurva netlacte ho do koupe...kazda ma svuj cas a uzraje...nic mu neutece...verte mi...nic...na hromadu stareho zeleza casu dost
Nic neuspěchat, vše pořádně prohédnout a zvážit. Staré železo neuteče..
Červený R ležel, přední kolo je po opravě, to vím jistě. Rex stál u štěpánka v MTT v r. 2006, chtěl jsem ho kupovat.
Červený R ležel, přední kolo je po opravě, to vím jistě. Rex stál u štěpánka v MTT v r. 2006, chtěl jsem ho kupovat.
ZRX 1200 R
A jaký byl původně?Pavel ZRX píše:MARTY píše:kurva netlacte ho do koupe...kazda ma svuj cas a uzraje...nic mu neutece...verte mi...nic...na hromadu stareho zeleza casu dost
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Smázněte to všechno, když už sem někdo jde a něco napíše, tak jsou to chujoviny..
Seky se chtěl jen podělit se svými starostmi, ale už to je všechno jedno...
Seky se chtěl jen podělit se svými starostmi, ale už to je všechno jedno...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909