Podzimní víkendový srazík
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
re Blanka
Jasný, pro vás dva si klidně dojedu i do toho Švédska, či kde je Joži... Takže pokud to bude opravdu aktuální, písni majlík a je domluveno...ohne problém...dokonce si můžeš vybrat, jestli chceš jet Trabantem nebo Omegou...pro Vw-v tom případě bych tedy dojel podle spolupasažérů...
- magic
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: re Blanka
Míšo, teda pokud mohu..tak můžu raději tou omegou..trabošem jsem jela kdysi a on nebrzdil.. pokud by bylo počasí na sračky, tak se Ti ozvu, nemám docela chut tam přijet zmrzlá a do neděle být v ice komatu...Maximálně by jsem prosili přijet pro nás na moravu...do Švédska zatím ne, to snad zvládne Choze sám vládní stíhačkou jenomže se vrací v pátek večer..tak na sraz razíme až v sobotu dopoledne...musí se trošku aklimatizovat na mě domluvíme se ještě přesně před startem,...díkymisak39 píše:Jasný, pro vás dva si klidně dojedu i do toho Švédska, či kde je Joži... Takže pokud to bude opravdu aktuální, písni majlík a je domluveno...ohne problém...dokonce si můžeš vybrat, jestli chceš jet Trabantem nebo Omegou...pro Vw-v tom případě bych tedy dojel podle spolupasažérů...
" člověk je tvor společenský- dobře mu tak! "