Seky, takhle si hned po ránu dělat z lidí srandu, to není od tebe moc pěknéZRX 1984 píše:Je ten termín asi?????

Seky, takhle si hned po ránu dělat z lidí srandu, to není od tebe moc pěknéZRX 1984 píše:Je ten termín asi?????
Sexy má pravdu.. v nadpisu je furt "asi"Mesr píše:Seky, takhle si hned po ránu dělat z lidí srandu, to není od tebe moc pěknéZRX 1984 píše:Je ten termín asi?????, celý penzion je zabukovaný pro sraz CKC, na tuti 28.5. od rána, já ještě budu zjišťovat, jestli bude volný již od večera 27.5., protože tam končí pobyt nějaká škola, Ale od prosince je zamluvený celý penzion jen pro nás. Někdy z kraje dubna začnu zjišťovat stav účastníků zájezdu a vyberu zálohy, paňal tavarišč? nu pašli
Tohle zvládneš i ty sám (jako zakladatel vlákna)...stačí jít na úplně první příspěvek, v pravým horním rohu dát "edit" a umazat "asi" v názvu.Mesr píše:...prosím tímto oficiálně, aby některý admin vygumoval to slovíčko - asi - z nadpisu akce CKC...
Koukám,že Ti to špráchá rusky pořád charašóMesr píše:kua, vy jste hračičkové.........prosím tímto oficiálně, aby některý admin vygumoval to slovíčko - asi - z nadpisu akce CKC, jinak se mě na to bude ptát dalších 15 Kroupů/ marečku podejte mi pero /, děkuji, s pozdravem, dasvidania
to víš, chlape, my Husákovy děti si to pamatujeme hodně živě, nu pašlikawasan píše:Koukám,že Ti to špráchá rusky pořád charašóMesr píše:kua, vy jste hračičkové.........prosím tímto oficiálně, aby některý admin vygumoval to slovíčko - asi - z nadpisu akce CKC, jinak se mě na to bude ptát dalších 15 Kroupů/ marečku podejte mi pero /, děkuji, s pozdravem, dasvidania
skvělá volba, aspoň hodit řeč, když nééé večerní smršťZRX 1984 píše:Tak já to definitivně vidím, že se přijedu mrknout za kamarádama a odpolko svištím zpátky na broďák do stanu
Mesr píše:...termín 20. - 22.5.