help: presedlat, nepresedlat, koupit, nekoupit (ZX9R > ...)
Re: help: presedlat, nepresedlat, koupit, nekoupit (ZX9R > .
Můj úsudek je, že skok z devítky na cokoliv jiného bude zklamání, devítka je univerzál, dá se s tím jet pomalu i rychle a je taková poddajná. Jen jednou jsme jel a tohle o tom soudím. Když by byly kachle přikoupil bych do baráku 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
mno ne nadarmo jste mi (kdyz jsem zacinal) tu 9tku doporucovali...
docela zive se na tu diskusi pamatuji
mozna tedy ZX12R jesli bude vetsi.. ja proste na te 9tce mam kolena u brady a spatne se mi radi.. prepacko nepomuze protoze to je jen o par cm coz nic neresi...
docela zive se na tu diskusi pamatuji

CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
dvanactka je tezka krava na rychle rovne, pokud si chces uzit zatacky (aspon obcas) a neprat se s ni, tak ber devitku... Jede podobne a je urcite ohebnejsi. Co se prepacka tyka, tak kdyz ja se vlezu na sestku 2004 (skoro minibike) s mejma 190cm, tak nevim, proc by ses s 200cm nevesel s prepackem na devitku. Prepacko se necha udelat na miru, treba u SBK (SBC) -muzes si v klidu rict jak vysoko a jak daleko tu stupacku chces. Tj. pokud nebudes drtit zatacky na hrane, muzes si ji dat nejen dal, ale i niz -pro vetsi pohodlnost... Da se udelat vse 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
zkoušel jsem si sednout na ZX-12 (03) a ZX-9 (04) a velikostí mi připadali úplně stejné (myšleno do posezu). I když jsem si je srovnával vedle sebe (měli je v bazaru a vytáhli mi je vedle sebe z řady) tak se mi to zdálo +- nastejno. Pro upřesnění měřím 195cm. Ta 12 byla při té suché manipulaci citelně těžší, ale nemůžu si pomoc, je to furt takový můj malý sen. A třeba tady šikula si to na ní celkem dává http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=30740# . Tím ale samozřejmě nechci říct, že 9 by to samé neuměla a klidně i o dost líp, jen že to prostě asi jde.
Hold zjistíš asi jako já, že v současné době zmenšování a snižování váhy už nedělají motorky pro normální chlapy
.
Hold zjistíš asi jako já, že v současné době zmenšování a snižování váhy už nedělají motorky pro normální chlapy

ZX-12R naked
[quote="Elvis."]dvanactka je tezka krava na rychle rovne, pokud si chces uzit zatacky (aspon obcas) a neprat se s ni,
ale to jsi az tak moc vazne nemyslel ze ??????
lehka neni ale tezka krava s paru kily oproti ???? treba cemu ??,
kdyz s ni umis na zabavne svezeni je bez problemu...nerikam okruh...na ceste se s ni zaradit da jako nic..
ale v rukou nevyvoleneho to muze byt problem...nerikam ze ne..
ale to jsi az tak moc vazne nemyslel ze ??????
lehka neni ale tezka krava s paru kily oproti ???? treba cemu ??,
kdyz s ni umis na zabavne svezeni je bez problemu...nerikam okruh...na ceste se s ni zaradit da jako nic..
ale v rukou nevyvoleneho to muze byt problem...nerikam ze ne..
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jsem prcek (186) a dvanáctka je pro mě pocitově delší než devítka, taky je těžší, což ovšem poznáš jen na místě, ovšem na řeči typu rovně rychle nedej...rozdíl poznáš tak maximálně v Alpách na zatáčkách typu na pětníku čelem vzad, jinak je to jako vždycky o tom, kdo ji vede... u ní mám spíš problém v tom, že 170 je pro ni kochací rychlost, což nemusí mít vždycky dobrej konec... Moje rada - devinu klidně prodej, motorek je všude dost, takže vyzkoušíš a odjedeš... kupuje se dobře, s prodejem je to podstatně horší, a líp zatím podle mě jen tak nebude....
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hele a co Versys?
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
No versys je pekna ale to je jen 750tka ne?
CKC#1306
tam hodis jeden motor navic a versys je kralll...
hele...pokud fakt nevis...dej na sve svezeni na vysnenem novem motocyklu...jsou bazary kde ti ji po slozeni kauce pujci...nevim jak ses zdatnej rider ale nejlip si masinu osahas sam a dle svych chuti...V TOM TI NIKDO NEPORADI...!!!!!!!nedej na to...kazdej ma svuj salek kavy a kazdemu sedne to sve...ja zx12 mel dlouhe roky a jezdila bezvadne pom vsech strankach...jen ted ve srovnani s ZZR vic zrala...ale to je rokem narozeni...
jinak jsem na ni nikdy elvise nebrzdil...ani rychle rovne ani v zatackach...
jel na devitce slov.babu a nemel jsem pocit ze by me ujel...a to je sakra okruhar...
jak rikam.,..svez se a posoudis vse ostatni...brzy...zatah...jizdu po kolejich apod...ohledne zx 12 ti ja i Roman treba muzem rict hodne...meli jsme ji dlouho a docela hodne na ni najeli...
hele...pokud fakt nevis...dej na sve svezeni na vysnenem novem motocyklu...jsou bazary kde ti ji po slozeni kauce pujci...nevim jak ses zdatnej rider ale nejlip si masinu osahas sam a dle svych chuti...V TOM TI NIKDO NEPORADI...!!!!!!!nedej na to...kazdej ma svuj salek kavy a kazdemu sedne to sve...ja zx12 mel dlouhe roky a jezdila bezvadne pom vsech strankach...jen ted ve srovnani s ZZR vic zrala...ale to je rokem narozeni...
jinak jsem na ni nikdy elvise nebrzdil...ani rychle rovne ani v zatackach...
jel na devitce slov.babu a nemel jsem pocit ze by me ujel...a to je sakra okruhar...
jak rikam.,..svez se a posoudis vse ostatni...brzy...zatah...jizdu po kolejich apod...ohledne zx 12 ti ja i Roman treba muzem rict hodne...meli jsme ji dlouho a docela hodne na ni najeli...

kazdopadne plati jak pise pritel mys vyse...spatne koupis...nebudes spokojen...hooooodne tratis...v teto zapeklite dobe...na to vem jed...
zas na sruhou stranu pokud te nejakej ten desetisic neboli muzes laborovat dle chuti sve..
zas na sruhou stranu pokud te nejakej ten desetisic neboli muzes laborovat dle chuti sve..
jenda o ni taky uvazoval a po svezeni to kvuli ty vaze zavrhl... ono zatocit se da i s MT01, ale preci jen je rozdil zatacet s lehkou sestkou, stredne tezkou devitkou nebo tezsi dvanactkou
nic proti marty, vim ze tobe se na ni jezdilo dobre, ale to neznamena, ze tam ta vaha proste neni
Je to dle vkusu kazdeho soudruha... Ja volim lehkost. Kdyz jinej voli vetsi vahu a neva mu to, proc ne 
ps:marty na silnici zadnej zavodnik nejsem, pze uz sem jednou o nohu bojoval. Na okruhu to neni o moc lepsi, ale dovolim si tam mnohem vic
Nejde o to jak komu kdo ujede, to je spis o tom, jak si kdo veri a do ceho az se pusti, de o pocit a to jakou praci s tim mas. 

ps:marty na silnici zadnej zavodnik nejsem, pze uz sem jednou o nohu bojoval. Na okruhu to neni o moc lepsi, ale dovolim si tam mnohem vic

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
taky jsem o ni hoooodne bojoval kamo...vsak vis...
jak jsem psal...rad ma hodne necht si vybere...potazmo nejdrive vyzkousi...a pak...pak..............
taky tady mame mezi sebou...tedy mozna uz nemae co smutne sam sebe slozil na zx 12 nedavno...je to kruta bestie starsiho data
jak jsem psal...rad ma hodne necht si vybere...potazmo nejdrive vyzkousi...a pak...pak..............
taky tady mame mezi sebou...tedy mozna uz nemae co smutne sam sebe slozil na zx 12 nedavno...je to kruta bestie starsiho data
kdyby se ti povedlo sehnat tohle v dobrem stavu myslim ze bys nelitoval a to najisto
http://kawasaki.katalog-motocyklu.cz/mo ... 12r-ninja/
http://kawasaki.katalog-motocyklu.cz/mo ... 12r-ninja/
nazory tech co o ni jen neslyseli ale navic ji maji a jezdi na ni
http://www.motorkari.cz/moto-registrova ... &model=506
http://www.motorkari.cz/moto-registrova ... &model=506