nekdo nejaky tip jakou a kde sehnat? diiiky

"Lídlová" plachta na zahradní lehátko (jak jsem tu inzeroval) je moje best of na cestování, skladnost výtečná, cena hubičková, ale maj je jen čas od času. Na temporary použití se daj sehnat i plachty v OBI, Baumax, atd prostě na zahradní lehátka. Nejsou skladné a cena kolem 400Kč... a jsou tak trochu jak šortky gatě, motorka není kompletně zakrytá.MMKS píše:občas jsou v akci u Lidlu, Tesca nebo Penny. Ale jsou to spíš dovnitřku, proti prachu. Ta z Penny, měla dokonce podstadu na zip, takže mašina tam byla celá. Teď to ale asi nabízet nebudou.
taky mám tuhle z Lídlu, je skladná, vejde se v pohodě pod sedlo. Vozím ji na každý sraz, zakryje celou motku až na zem a je i tvarovaná - má uši na zrcátka, byla za pár kaček proti Louisovi, bezvaMMKS píše:občas jsou v akci u Lidlu, Tesca nebo Penny. Ale jsou to spíš dovnitřku, proti prachu. Ta z Penny, měla dokonce podstadu na zip, takže mašina tam byla celá. Teď to ale asi nabízet nebudou.
Pavel ZRX píše:Používám froté prostěradlo, do garáže 100% funkční, prodyšné a nepoškrábe lak. Měl jsem levné od Luis, to jsem bohužel sundal s motorky po částech, nějak se po 5 letech rozpadlo, zřejmě soudruzi někde udělali chybu..
Taky se nepotím, když jsem v takové kládě v průjezdu, jak EdásekJana Kawa píše:také používáme prostěradla, nepotí se to pod nima
Plachtu pro Whiskyho mám doma vypadá velmi dobře - lehká a skladná... asi do ní taky půjdu.666S999 píše:novinka venkovní plachta LOUIS