Dotaz
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz
Zdar jak sviňa všem.
Jednoho dňa sem si koupil mobil přes e-schop u http://www.mobiltel.cz/inshop/scripts/shop_NF.asp. Byl to C902. Mobil funguje, ale jeho signál je menší. Prostě tam kde majů aj starší mobilní telefony plný signál, tak ten můj má malí, nebo žádný. Jednou sem dal přehrát software tu v Uh. ale nejak to posrali a mobil už nešel zapnout. Tak sem ho reklamoval přímo u mobitel.cz pomocí ZRX 1984. Přehráli prý enem software. Mobil sice funguje, ale opět nemá moc signál. Takže co stým? Napadlo mě to znovu poslat na reklamaci, ale tuším, že stým zas nic iného neudělajů. Anebo mě napadlo mobil elektronicky "odpálit" tj. bez mechanického poškození či rozebrání ho zničit a pak reklamovat. Teď fakt nevím. Nejaký náhradní starší mobil tu mám, ale nechce sa ně zas měsíc čekat, když stým zas nic neudělají. Toš poraďte
Jednoho dňa sem si koupil mobil přes e-schop u http://www.mobiltel.cz/inshop/scripts/shop_NF.asp. Byl to C902. Mobil funguje, ale jeho signál je menší. Prostě tam kde majů aj starší mobilní telefony plný signál, tak ten můj má malí, nebo žádný. Jednou sem dal přehrát software tu v Uh. ale nejak to posrali a mobil už nešel zapnout. Tak sem ho reklamoval přímo u mobitel.cz pomocí ZRX 1984. Přehráli prý enem software. Mobil sice funguje, ale opět nemá moc signál. Takže co stým? Napadlo mě to znovu poslat na reklamaci, ale tuším, že stým zas nic iného neudělajů. Anebo mě napadlo mobil elektronicky "odpálit" tj. bez mechanického poškození či rozebrání ho zničit a pak reklamovat. Teď fakt nevím. Nejaký náhradní starší mobil tu mám, ale nechce sa ně zas měsíc čekat, když stým zas nic neudělají. Toš poraďte
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Re: Dotaz
to me dela i PDA za puvodnich 15 000 kdyz je signal v miste na KOKOT...
a manzelcin v tom samem miste je lepsi o 50%...TO NERES...TO NEPREPINEJ...POKUD SE DOVOLAS TAK JE TO OK

a manzelcin v tom samem miste je lepsi o 50%...TO NERES...TO NEPREPINEJ...POKUD SE DOVOLAS TAK JE TO OK
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
a zjišťoval si někde jestli to není spíš výrobní vada toho mobilu. Myšleno, že sice udělali malý mobil ale taky s malou anténou. Někde jsem četl, že Iphony když se "blbě" (dle vyjádření výrobce) držely, ztrácely signál...
ZX-12R naked
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Výrobní vada by to byt neměla. Na internetu sem se nic takového nedočetl. Majitelé C902 tam spíš řeší jiné věci. Myslím si, že to softwérem nebude. Spíš bude anténa mět "studeňák" a ten bych změřil jen tehdy, když bych mobil rozebral a to sa ně moc nechce.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A Daku, řešíš jen málo čárek, nebo se nemožeš dovolat? Jestli ti to volá, na čárky ser... telefon je spotřebák, za rok ho vyhodíš a koupíš nový 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Pokud na stejném místě ten samý model telefonu bude mít signál OK a ten tvůj nebude mít žádný, tak reklamuj. Udělej to třikrát a pak si nech vrátit peníze.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dovolat se nekdy nedá, viz kotel zmeškaných hovorů. Asi to eště dvakrát reklamuju pomocí Sekyho a bude klid. Ale to budou dva měsíce vprdeli.
Dak
CKC -015-
CKC -015-
Na pohodu, když mužu, pomůžuDak-Ninja píše:Dovolat se nekdy nedá, viz kotel zmeškaných hovorů. Asi to eště dvakrát reklamuju pomocí Sekyho a bude klid. Ale to budou dva měsíce vprdeli.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já vím kamaráde, já vímZRX 1984 píše:Na pohodu, když mužu, pomůžuDak-Ninja píše:Dovolat se nekdy nedá, viz kotel zmeškaných hovorů. Asi to eště dvakrát reklamuju pomocí Sekyho a bude klid. Ale to budou dva měsíce vprdeli.

Dak
CKC -015-
CKC -015-
pokud je ten vyrobek ok, ve srovnani s jinymi stejnyho typu, ktery maj vsechny schvalovaci procesy ok, jakoze maj, tak muzes reklamovat do haleluja a pokud ti servis dycky napise "zavada nenalezena, preventivni prehrani SW", tak nemas narok vubec na nic. Smir se s tim, ze je to jen elektronika a pokud stejnej typ telefonu ukazuje ve stejnym miste stejnej signal, tak je to vlastnost a ne vada vyrobku... Asi tak... A kdyz to slehnes, tak pokud oddelas neco na cem to pude poznat, tak ti reknou, ze je vyrobek po prepeti a taky te poslou kamsi
Ale zalezi na prodejci, servisu a dalsich okolnostech. Takze good luck 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No právě. Nevím kde to odpálit. Vím že tomu bude stačit napětí kolem 6 až 7 voltů. protože je to vesměs stavěné na 5v technice. Ale teď jak docílit toho aby to nepoznali. Příští týden si asi stejně koupím nový. Ale chtěl bych prachy za tento zpět.....Elvis. píše:pokud je ten vyrobek ok, ve srovnani s jinymi stejnyho typu, ktery maj vsechny schvalovaci procesy ok, jakoze maj, tak muzes reklamovat do haleluja a pokud ti servis dycky napise "zavada nenalezena, preventivni prehrani SW", tak nemas narok vubec na nic. Smir se s tim, ze je to jen elektronika a pokud stejnej typ telefonu ukazuje ve stejnym miste stejnej signal, tak je to vlastnost a ne vada vyrobku... Asi tak... A kdyz to slehnes, tak pokud oddelas neco na cem to pude poznat, tak ti reknou, ze je vyrobek po prepeti a taky te poslou kamsiAle zalezi na prodejci, servisu a dalsich okolnostech. Takze good luck
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
jdi si tam pro ty prachy s nasranym pitbullem. 

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305