ZX9R rv 98 - vyskakují kvalty
Re: ZX9R rv 98 - vyskakují kvalty
ahojdá, vyndávám spojku na zx9r abych mrknul na vydličku, a nemůžu povolit středovou matku co drží koš, nemáte nějakou fintu?? měl jsem i bloklý kolo aby se neprotáčelo, a trubka se ohnula jak na ohýbačce, a matka ne a ne povolit, fakt nevím, díky
Naposledy upravil(a) radek900 dne čtv led 27, 2011 14:30:32, celkem upraveno 1 x.
Že by levý závit?
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
nene, závit je normální, jde vidět, prostě to nešlo povolit ani za nic, takže jsem tu matku vysekal, co už, teď sehnat druhou..
Mám ten samý problém s 3 kvaltem, když jedu v klidku tak v poho, ale jak zaberu , tak jak kdyby nebyly kola dořazené. Rozdělal jsem skřín, ale nic nyvypadá špatně. Vidličky nevypadají zohlé, zuby na kolech jsou všechny a bez poškození. Jedíné kde je vidět něco špatného, tak jak je 2 a3 kolo tak má na sobě takové zoubky, myslím že 6, tak ty jsou z 1 strany opotřebované, ale nic hrozného. A pak jsem si ještě všiml že na řadícím válci po kterém jezdí 3 vidlička je v 1 místě opotřebování, přijde mi že vidlička se tam zarazí a nedořadí 3. Je to možné? Myslím že problém bude spíš tady v tom řadícím válci, jak v soukolí.