MARTY píše:to ne kamarade...nezral jsem fanaticky nikdy zadne auto ani masinu...a nikdy nebudu...
nikdy jsem zadnou masinu jednoznacne nezkritizoval..jen snad s usmevem jako rypnuti na rexe...
vsechny nahledy jsou spis lidske ponevac se za zadneho superodbornikaradoby hodneho kritiky povazovat nemuzu...
jasne jsou to blaboly o hovne ale kdyz se nebude komunikovat a postuchovat s usmevem muzete to tady hned zavrit at je mrtvo jeste vice...
desitka je dobry stroj...rex taky..sic vykopavka ale ma tolik cestnych zastancu ze si zaslouzi minimalne obdiv...moje zzr je masina top ponevac jsem nemel moznost sedet na zadne jine lepsi...protoze neni..
kazdej miluje neco..
jen bych se branil kritice technickych vymozenosti ktere zastavit nejdou...
apropo Honzo mozna kdybys na masine dal tahem treba cca 2000 km zaroven v desti v noci i ve dne...mozna bys nasel chvilku se zabavit prizpusobeni masiny na dany teren...minimalne dest zima versus slunce a teplo....
ale treba ne...my co nejezdime jen hen hen duba jak rika Zdrahy taky nicim nehejbeme a dojedem...ale ..........proc ne....vyvoj nezastavis..
DESINA JE SUPER STROJ dle me ale zas nerikam ze nad byt nemuze...![]()
edit:
rex taky uz jen proto ze se po tolika letech co existuje nerozpadl vsem na nekolik kousku![]()

Opet rikam ne... Schvalne jsem ve svych prispevcich nezminoval zadny stroj. Novou desitku bych si klidne poridil, jako druhe moto a stale bych si delal legraci s ficuryn...
Neznamena to, ze kdyz budu jezdit druhou sezonu na Rexovi, ze jsem zaslepeny zastance Rexu a nic jineho neakceptuju. To je velka milka... Proste se mi libi motorky 90.let a starsi, ale novou neopovrhnu.
Moc toho o me nevis. Je to par let, kdy jsem na sve prvni Honde najel za necele 3roky skoro 60tis.km. Jedna z mala cest byla za 24hodin skoro 1900km v parnu, desti, mlze noci atd. Takze vim o cem je rec. Honda byla chopper, upraveny na nepohodlnou jizdu. Rovna riditka, tvrde sedlo, prepacko. Takze zadny cestak.
Vim kolik jste dali ve Francii a cestou domu. Za to mate muj obdiv, zadek by mi upadl.

P.S.: rad jezdim na Dubou, ale znam vice cest, nez jen tuto. Takze nepatrim do kolonky onlyDuborider...

Minulou sezonu jsem tam byl 6krat...
Elvis. vim...