A abys ji měl 100% pod kontrolou i když parkuješ...KankX píše:a to jeste jen vyskou hladiny oleje v nich, zemisak39 píše:Jj, chápu Honzu, má to kupu fičur, který normální smrtelník pro silniční ježdění nepoužije... Já například vidle ladím jenom ve Francii![]()
![]()
![]()
![]()
Honza-Zed ...i ty rexari jeden![]()
![]()
ty ficury jsou tam proto, aby vyrobce zduvodnil vysokou cenu a taky proto abych pak na vas s tou svoji desitkou mohl machrovat
![]()
ZX10R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Konecne jsme na to prisli...666S999 píše:A abys ji měl 100% pod kontrolou i když parkuješ...KankX píše:a to jeste jen vyskou hladiny oleje v nich, zemisak39 píše:Jj, chápu Honzu, má to kupu fičur, který normální smrtelník pro silniční ježdění nepoužije... Já například vidle ladím jenom ve Francii![]()
![]()
![]()
![]()
Honza-Zed ...i ty rexari jeden![]()
![]()
ty ficury jsou tam proto, aby vyrobce zduvodnil vysokou cenu a taky proto abych pak na vas s tou svoji desitkou mohl machrovat
![]()

Uz vidim jak prijedu na benzinku a budu si stelovat uhel motorky vuci parkovisti... Dnes je hezky, dam si 75stupnu, ne ne, radeji 74,5stupne...

Mezitim vsichni odjedou...

Miluju ficury...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
nemeni strach nez udelas rozborku dvorku rozpajiciho se recenze bude nastelovana desina davno v tahu
a kdyz uz Ho nenastartujes kamos s desinou se vrati a nasteluje to i tobe..
nechte desitku k hodnoceni tem kdo ji fandil.kazdeho ma rad to sve.kazdeho nemiluje autobusy ani roztrepane vibrujici veterany apod.
jednou jsem na vystavisti poslouchal vesnicany kteri nechteli za zadnou cenu ferrari s dverma vyklapejicima se nahoru.prej to je uplne nahovno ..cele auto bo by jim vypadaly vsechny mapy a casopisy na zem pri otevreni.

nechte desitku k hodnoceni tem kdo ji fandil.kazdeho ma rad to sve.kazdeho nemiluje autobusy ani roztrepane vibrujici veterany apod.
jednou jsem na vystavisti poslouchal vesnicany kteri nechteli za zadnou cenu ferrari s dverma vyklapejicima se nahoru.prej to je uplne nahovno ..cele auto bo by jim vypadaly vsechny mapy a casopisy na zem pri otevreni.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Ne, ne a zase ne... Nerikam ze stare masiny jsou lepsi nez nove a naopak...MARTY píše:nemeni strach nez udelas rozborku dvorku rozpajiciho se recenze bude nastelovana desina davno v tahu![]()
![]()
![]()
Neresim zda je lepsi klepajici veteran, nebo presovac....
Kazdy at si jezdi na cem chce, ale kam az toto povede?
Jeden o voze a druhy o koze...

P.S.: ferrari nema vyklapejici dvere. Jedine Lambo,nebo MB...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Jak uz jsem rekl. Kazdemu co jeho jest. To, ze ma motorka milion ficur neznamena, ze musis porad neco stelovat... Jednou si najdes optimalni nastaveni a proste kdyz to za rok nebo libovolne dlouhy casovy usek budes chtit prenastavit, mas tu moznost. Bez nutnosti resit pruziny, hustotu oleje a jiny blbosti(pokud jde treba o podvozek). Co se map atd. tyka, je to jen o zvyku... ani u toho bawora nemusis porad vsechno prepinat... vyberes si 2-3 nastaveni, ktery ti vyhovujou, ty si zapamatujes a pouzivas... a manual zas muzes zahoditHonza-Zed píše:Nejde zde o Rexe, vkus. Nestal se ze me zaslepeny vyznavac Rexe...Elvis. píše:my vime ze si spokojenej s rexem jendo... ale to neznamena, ze jiny motorky a jinej vkus neexistuje
Nechapu, proc budu mit na motorce sedm nastaveni prevodovky, tri nastaveni podvozku, triasedmdesat poloh brzdove packy atd. Co je spatneho nastartovat a rovnou vyrazit? Nechci aby manual byl silny jak encyklopedie.
Je to stejne jako u BMW rady M... Sama elektronika, ktera uplne zabije auto.
Takhle to myslim...

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
mozna to bylo lambo ci jine brko...ale jak jsme je s kamosem poslouchali jsme se chytali za hlavu...a smali...Honza-Zed píše:Ne, ne a zase ne... Nerikam ze stare masiny jsou lepsi nez nove a naopak...MARTY píše:nemeni strach nez udelas rozborku dvorku rozpajiciho se recenze bude nastelovana desina davno v tahu![]()
![]()
![]()
Neresim zda je lepsi klepajici veteran, nebo presovac....
Kazdy at si jezdi na cem chce, ale kam az toto povede?
Jeden o voze a druhy o koze...![]()
![]()
P.S.: ferrari nema vyklapejici dvere. Jedine Lambo,nebo MB...
a ted je to podobne...
komu se to libi...kdo to ma rad mackat knofliky necht to dela a je uspokojen...
komu ne necht nekrituzuje...desitka ti vyhovovat nemusi a mackaqt knoflicky a tocit nastavenim taky nemusis...ale ze je to pekelne dobra masina ...to muze poprit jen demgog...
pisu to proto ze nebyt tak vysokej a tlustej sam si ji poridim...
to ne kamarade...nezral jsem fanaticky nikdy zadne auto ani masinu...a nikdy nebudu...
nikdy jsem zadnou masinu jednoznacne nezkritizoval..jen snad s usmevem jako rypnuti na rexe...
vsechny nahledy jsou spis lidske ponevac se za zadneho superodbornikaradoby hodneho kritiky povazovat nemuzu...
jasne jsou to blaboly o hovne ale kdyz se nebude komunikovat a postuchovat s usmevem muzete to tady hned zavrit at je mrtvo jeste vice...
desitka je dobry stroj...rex taky..sic vykopavka ale ma tolik cestnych zastancu ze si zaslouzi minimalne obdiv...moje zzr je masina top ponevac jsem nemel moznost sedet na zadne jine lepsi...protoze neni
..
kazdej miluje neco..
jen bych se branil kritice technickych vymozenosti ktere zastavit nejdou...
apropo Honzo mozna kdybys na masine dal tahem treba cca 2000 km zaroven v desti v noci i ve dne...mozna bys nasel chvilku se zabavit prizpusobeni masiny na dany teren...minimalne dest zima versus slunce a teplo....
ale treba ne...my co nejezdime jen hen hen duba jak rika Zdrahy taky nicim nehejbeme a dojedem...ale ..........proc ne....vyvoj nezastavis..
DESINA JE SUPER STROJ dle me ale zas nerikam ze nad byt nemuze...
edit:
rex taky uz jen proto ze se po tolika letech co existuje nerozpadl vsem na nekolik kousku

nikdy jsem zadnou masinu jednoznacne nezkritizoval..jen snad s usmevem jako rypnuti na rexe...
vsechny nahledy jsou spis lidske ponevac se za zadneho superodbornikaradoby hodneho kritiky povazovat nemuzu...
jasne jsou to blaboly o hovne ale kdyz se nebude komunikovat a postuchovat s usmevem muzete to tady hned zavrit at je mrtvo jeste vice...
desitka je dobry stroj...rex taky..sic vykopavka ale ma tolik cestnych zastancu ze si zaslouzi minimalne obdiv...moje zzr je masina top ponevac jsem nemel moznost sedet na zadne jine lepsi...protoze neni

kazdej miluje neco..
jen bych se branil kritice technickych vymozenosti ktere zastavit nejdou...
apropo Honzo mozna kdybys na masine dal tahem treba cca 2000 km zaroven v desti v noci i ve dne...mozna bys nasel chvilku se zabavit prizpusobeni masiny na dany teren...minimalne dest zima versus slunce a teplo....
ale treba ne...my co nejezdime jen hen hen duba jak rika Zdrahy taky nicim nehejbeme a dojedem...ale ..........proc ne....vyvoj nezastavis..
DESINA JE SUPER STROJ dle me ale zas nerikam ze nad byt nemuze...

edit:
rex taky uz jen proto ze se po tolika letech co existuje nerozpadl vsem na nekolik kousku

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
rozpadl... ale jsou to kluci sikovni a umi si ho zase sesroubovat protoze je to baviMARTY píše:edit:
rex taky uz jen proto ze se po tolika letech co existuje nerozpadl vsem na nekolik kousku![]()

...ja se tu jen bavim, zabavnejsi diskuze tu uz dlouho nebyla... trosku mi to pripomina jako dnes chtit aby delali nova auta bez posilovace brzd, bez posilovace rizeni atd... kdo z vas by si takove auto dnes chtel koupit???? a takove ABS, ASR, ESP s kontrolou nedotacivosti a nevim co vse jeste, dnes kdyz je na to clovek zvyklej tak se bez toho ani nerozjede

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
seky ale ty dnestni masiny pokud tedy na nich zelezo je....nejedou hur ... jinak...a ty lepsi to krom abs umi vse vypnout a muzes to lizogub jak motorkou z filmu pro pametniky ...jen ta bahamy uz asi nikdy nebude stejna..muj zelezo dokud je zhave 

Máš pravdu, nejedou hůř, ale krom nového V maxe se mi moc nových motek nelíbí, ještě DAEG, zbytek hezkých strojů jsou chopery, myslím Tím pro mě okulibé stroje. Zmrzlinu omrknu řeknu, že je to zajímavé, ale asi by se mi to moc nelíbilo. Líbila se mi jízda na Myšákově devítce, klidně bych si ji i pořídil, fakt hodná rychlá motka, ale abych chodil do garáže s tím, že tam na mě bude koukat devítka a rex, tak beru rexe....Prostě se mi líbí, ikdyž je to veterán a nejedoucí ingot. Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
KankX píše:rozpadl... ale jsou to kluci sikovni a umi si ho zase sesroubovat protoze je to baviMARTY píše:edit:
rex taky uz jen proto ze se po tolika letech co existuje nerozpadl vsem na nekolik kousku![]()
...ted me tak napada, jestli prave to neni tim problemem, ze tech ficurin je na te desitce tolik ze by se jim to pak spatne sroubovalo dohromady
![]()
![]()
![]()
...ja se tu jen bavim, zabavnejsi diskuze tu uz dlouho nebyla... trosku mi to pripomina jako dnes chtit aby delali nova auta bez posilovace brzd, bez posilovace rizeni atd... kdo z vas by si takove auto dnes chtel koupit???? a takove ABS, ASR, ESP s kontrolou nedotacivosti a nevim co vse jeste, dnes kdyz je na to clovek zvyklej tak se bez toho ani nerozjede...stejne to bude i s motorkama... dest=palivova mapa abych s tim neslehl a kdyz se pak svezu na neotesanem stroji bez toho tak s tim hned prastim o zem protoze jsem zvykly ze to na vode pridava tak akorat
![]()
![]()
No a kdyz tu byla zminena M5 s mrakem elektroniky, ano souhlasim nekdy je toho uz vazne skoro moc, ale oni i ta zavaodni auta dnes jsou plne elektroniky a i ostrileni borci v nich co vyhravaji zavody by se s neotesanou Lancii Stratos ani nerozjeli, natoz aby dojeli rychlostni zkousku... dobu nezastavis. No a ted me jeste napada prirovnani k jizdnimu kolu... Skoro je to jako kdyby jsi nam tady Honzo tvrdil ze kolo Ukrajina je super a dnesni kraviny jako prehazovacky, odpruzene vidle a nevim co jeste jsou na kole k nicemu protoze kdo bude porad po ceste hejbat s nejakejma packama ze?? Kdyz Ukrajina jede jak z praku a pri drine na ni neni cas premyslet jestli si na tech jamach nastavim mekci vidli nebo snad do konce precvaknu jiny prevod
...je to jen o tom ze kdyz budu chtit, tak muzu

KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC