ZX10R
- Mousebird
- Babyrider
Zdravím lidičky. Tak jsem prolezl odkazy a po kouknutí na vydea se moooc teším na letošní Motocykl 2011. Snad se budou od Kawy účastnit a budeme ji moct skouknout na živo... No a kdo ví, co přijde po ZZRu na sezonu 2012...
ZZR 1400, 08" - tmavě modrá perleť. ( prodáno ).
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU
Nova desina je zajimava. Ze predu mi pripomina rozplacleho zabaka a ze zadu anorekticku. Je trobek nevyvazena.
Druhy duvod co nechapu, je proc budu muset stravit cele dopoledne tim, ze budu nastavovat mapu, podvozek, prevodovku, bzdy, predni plexi a snad i rychlost blikani blinkru. K cemu mi to je, kdyz se chci JEN projet? Na okruh ok, ale na silnici? Budu pri padesatce pres vesnici rychlejsi?
Pekna palubovka,ale Honda pred 11lety mela stejnou....
Druhy duvod co nechapu, je proc budu muset stravit cele dopoledne tim, ze budu nastavovat mapu, podvozek, prevodovku, bzdy, predni plexi a snad i rychlost blikani blinkru. K cemu mi to je, kdyz se chci JEN projet? Na okruh ok, ale na silnici? Budu pri padesatce pres vesnici rychlejsi?
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Honziku pokud se chces jen projet NEKUPUJ si desitkuHonza-Zed píše:Nova desina je zajimava. Ze predu mi pripomina rozplacleho zabaka a ze zadu anorekticku. Je trobek nevyvazena.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
V mem nakupnim kosiku ji nenajdes...MARTY píše:Honziku pokud se chces jen projet NEKUPUJ si desitkuHonza-Zed píše:Nova desina je zajimava. Ze predu mi pripomina rozplacleho zabaka a ze zadu anorekticku. Je trobek nevyvazena.
Nekritizoval jsem tuto spicku v technickem pokroku.
Napsal jsem to k zamysleni....
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
bez nejakeho srdcarstvi a fanatismu ke kawe je deitka ve svem segmentu urcite minimalne krucek od spicky...mozna ale jen mozna yamaha...jinak nema konkurenci...ani v bawu...nemam ji a mit nebudu ale verim tomu jako ze jsem...
ale neni pro kazdeho...jen opravdu pro vytribeny vyber...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Asi se nechapeme...MARTY píše:bez nejakeho srdcarstvi a fanatismu ke kawe je deitka ve svem segmentu urcite minimalne krucek od spicky...mozna ale jen mozna yamaha...jinak nema konkurenci...ani v bawu...nemam ji a mit nebudu ale verim tomu jako ze jsem...
Proc mi bude motorka umet udelat kafe, s tou spoustou elektroniky, kdyz staci motor, kola, ram a riditka... na normalni silnici...
Je to fajn, ze stroj dela skoro vse, ale budou na trhu jeste ,,normalni" motorky?
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Nejde zde o Rexe, vkus. Nestal se ze me zaslepeny vyznavac Rexe...Elvis. píše:my vime ze si spokojenej s rexem jendo... ale to neznamena, ze jiny motorky a jinej vkus neexistuje
Nechapu, proc budu mit na motorce sedm nastaveni prevodovky, tri nastaveni podvozku, triasedmdesat poloh brzdove packy atd. Co je spatneho nastartovat a rovnou vyrazit? Nechci aby manual byl silny jak encyklopedie.
Je to stejne jako u BMW rady M... Sama elektronika, ktera uplne zabije auto.
Takhle to myslim...
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a to jeste jen vyskou hladiny oleje v nich, zemisak39 píše:Jj, chápu Honzu, má to kupu fičur, který normální smrtelník pro silniční ježdění nepoužije... Já například vidle ladím jenom ve Francii
Honza-Zed ...i ty rexari jeden ty ficury jsou tam proto, aby vyrobce zduvodnil vysokou cenu a taky proto abych pak na vas s tou svoji desitkou mohl machrovat
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira