Hnusnější eSko jsem neviděl
ZRX IV.
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kdo by jste na jedenáctku potřeboval nové trubky vidlic-titan nitrid by vypadal myslím luxusně!!
http://cgi.ebay.de/Standrohr-Gabelstand ... 56415eeff6
http://cgi.ebay.de/Standrohr-Gabelstand ... 56415eeff6
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
kolik bych mohl chtít za tu svou potvoru, abych ji natuty prodal a moc netratil? 50-55? Včera se ke všem sračkám tohoto roku přidal pořár naší dílny, kde jsme měli všechny kola, náhradní díly na moto a auto, atd. atd. atd. Budova samozřejmě taky v hajzlu, tak čekám jak dopadneme u pojišťovny.
Ale pro případ, že by jsme utřeli, musím to nějak sanovat.
Ale pro případ, že by jsme utřeli, musím to nějak sanovat.
ZX-12R naked
dík, vidím to tak 50:50. Pojistka by to sice zahrnovat měla, ale vina byla zjištěna mojí nedbalostí, že kouřovod nevedl podle předpisů dostatečně daleko a i když jsem tam měl kvůli tomu tepelnou izolaci, je to brané jako moje nedbalost. Tak uvidím, jak se k tomu budou stavět. Ale nechci zas*rat téma, jen jsem chtěl fatk vědět +- jak vidíte reálně současnou cenu. V inzerátu co mám jen tak dlouhodobě strčený "co kdyby" mám dohodou, ale nikdo se neozval.
Případný prodej motorky, by to samozřejmě ani náhodou nezacáloval, ale nedovedu si představit vydržovat si takového koníčka, když byl byl (jsem) v takových sračkách. Stejně bych nejezdil, nebyl by servis atd.
Případný prodej motorky, by to samozřejmě ani náhodou nezacáloval, ale nedovedu si představit vydržovat si takového koníčka, když byl byl (jsem) v takových sračkách. Stejně bych nejezdil, nebyl by servis atd.
ZX-12R naked
Aj jaj, no vidím to tak, že dneska kdy kámoš koupil 2003 devítku jako novou opravdu ve velice slušném stavu za 45 tis, tak nedokážu odhadnout rexí cenu, ale za 50 by se snad mohlo podařit, ale budu Ti držet palce ať to s tou pojišťovnou vykoulíš bez prodeje...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: ZRX IV.
kluci prosím vás, zájemce trápí, že tam nemám klakson, kvůli tomu, že mám pancéřky. Možete mě prosím někdo nafotit, jak ho tam máte přidělaný vy a který je to drát? Dík
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Rád bych pomohl, ale mám atypický klakson (menší) a na atypickém místě (na šroubech v místě původního T-kusu rozbočení brzdových hadic / mám taky pancířky). K dotazu "jaký je to drát", jsou to DVA dráty extra odmotané z hlavního svazku s plochými konektory v místě pod nádrží - protože origo klakson je chycený na krytu chladiče.
Naposledy upravil(a) 666S999 dne ned led 09, 2011 19:34:25, celkem upraveno 1 x.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
origo klaskon drzi na chladici, na leve strane dole pod sroubkem co drzi mrizku proti kaminkum...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira