Koupě ZX-6R, r.v. 98-99 nebo r.v. 00-02?? Rada!

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
stasaj

Koupě ZX-6R, r.v. 98-99 nebo r.v. 00-02?? Rada!

Příspěvek od stasaj » stř pro 15, 2010 19:26:35

Zdravím vás všechny.
Z jara se chystám koupit ZX6R akorát mám dilema, jestli koupit starší něco kolem r.v. 98-99 a nebo 00-02. Jde mi hlavně o to, jestli je mezi těmito roky nějaký závažný rozdíl (mimo designu). Zatím to spíš vypadá, že se přikloním k r.v. 98-99 a to z důvodu CENY. Sice bych raději novější, ale je to u mě otázka peněz. Prosil bych poradit s výběrem,jelikož se v tom nevyznám a jestli mezi ročníky není nějaký rapidní rozdíl (technika, vlastnosti) tak prosím uvést. Děkuji moc všem, kdo poradí.
Jsem motorkářský "začátečník", chci začít příští rok...dosud jsem se čas od času en svezl na něčí moto, ale už chci svou a prohánět se na svém...Díky

BOB
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě ZX-6R, r.v. 98-99 nebo r.v. 00-02?? Rada!

Příspěvek od BOB » čtv pro 16, 2010 08:48:59

stasaj píše:Zdravím vás všechny.
Z jara se chystám koupit ZX6R akorát mám dilema, jestli koupit starší něco kolem r.v. 98-99 a nebo 00-02. Jde mi hlavně o to, jestli je mezi těmito roky nějaký závažný rozdíl (mimo designu). Zatím to spíš vypadá, že se přikloním k r.v. 98-99 a to z důvodu CENY. Sice bych raději novější, ale je to u mě otázka peněz. Prosil bych poradit s výběrem,jelikož se v tom nevyznám a jestli mezi ročníky není nějaký rapidní rozdíl (technika, vlastnosti) tak prosím uvést. Děkuji moc všem, kdo poradí.
Jsem motorkářský "začátečník", chci začít příští rok...dosud jsem se čas od času en svezl na něčí moto, ale už chci svou a prohánět se na svém...Díky
Ahoj,
doporučuji koupit 2003. Je to již stříkačka a na začátek než si na ní zvykneš, tak si jí za pár facek nechat přiškrtit. Nemusíš si to ani nechat přepsat v TP, ale pro začátek bych to doporučil. Marty semnou nebude souhlasit, ale co už. Taky ty starší se ti mohou prodražit na servisech.

Jinak mezi 98-99 a 00-02 je rozdíl snad opravdu rozdíl jen v masce. Moto stejný a podvozek taky.
ZX-9R 2002
CKC #41 :)

Odpovědět