Covece ali jsi na tom nejakej zarazenej,
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
...přece píšeš, že se zbláznil, tak co ten údiv?Mesr píše:Ivane, neposlouchej ty výkřiky do tmy, sluší ti to na bavoráku, kamarád ho měl a říkal, že maximální spokojenost. Pak se zbláznil, prodal ho a kupuje funglovku Harley Davidson, nepochopím![]()
Na Bawu jsem jel kousek jako batoh, bylo to zajímavý, ale nic pro mě...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Mišák, má vlastně pravdu............... Ivane, hned z toho slezmisak39 píše:...přece píšeš, že se zbláznil, tak co ten údiv?Mesr píše:Ivane, neposlouchej ty výkřiky do tmy, sluší ti to na bavoráku, kamarád ho měl a říkal, že maximální spokojenost. Pak se zbláznil, prodal ho a kupuje funglovku Harley Davidson, nepochopím![]()
Bude z něj brblák-tvrďák
Na Bawu jsem jel kousek jako batoh, bylo to zajímavý, ale nic pro mě...
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- ivanversys
- Easy slider

Re: Ostrava a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
Tak Ostráváci a okolí! Tak co? Bude letos nějaká zvýšená aktivita nebo má mamka Márty pravdu, že stojíme za hovno, že nejsme schopni se sejít a pokecat? Případně společně někam vyjet.
Nechci vyhrožovat, ale dávám vám do jara čas to napravit. Jinak emigruju na střední Moravu a v Mohelnici a okolí založím středomoravskou odnož vás chararů.
PS. Ivánku pro tebe to neplatí - tobě fandím.
PS2. Tajně, velmi tajně pokukuji po enduru. Ale nikomu ani muk.
Nechci vyhrožovat, ale dávám vám do jara čas to napravit. Jinak emigruju na střední Moravu a v Mohelnici a okolí založím středomoravskou odnož vás chararů.
PS. Ivánku pro tebe to neplatí - tobě fandím.
PS2. Tajně, velmi tajně pokukuji po enduru. Ale nikomu ani muk.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<